Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Κλείστε θέση στη πιο πρωτότυπη εκδήλωση της χρονιάς - Η Νόνη Δούνια παρουσιάζει στις 26 Απριλίου το Gala μόδας που οργανώνει η Ε.Α.Ε. Λιβαδειάς στο Ρόδον Palace


Το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στις 26 Απριλίου, Τετάρτη 7.30 μμ μας καλεί στο Ρόδον Palace να παρακολουθήσουμε την πιο συναρπαστική, την πιο πρωτότυπη εκδήλωση της χρονιάς.

Η Νόνη Δούνια, μαζί με πασίγνωστα μανεκέν (γυναίκες & άντρας), θα παρουσιάσουν το Gala μόδας της άνοιξης και του καλοκαιριού 2017, γνωστών καταστημάτων της πόλης μας.
Οι σχολές χορού της Άννας Αθανασιάδου, “Burn the Floor” της Βικτωρίας Μεταξά, και Μαρίας Τσαλούκη, θα απογειώσουν τις αισθήσεις, το κέφι μας, με χορογραφίες μοντέρνου, κλασικού, Latin και θα μας παρασύρουν σ’ ένα ξέφρενο γλέντι.
Εύγευστα εδέσματα (finger food) με σανγκρία και χυμούς θα προσφερθούν.
Πούλμαν θα σας μεταφέρουν από το Ζάππειο στι 6.30μμ (δωρεάν) – Πλούσια δώρα!!!

«Προμηθευθείτε την πρόσκλησή σας από τις τομεάρχισσες (υπάρχει περιορισμένος αριθμός) γιατί έτσι θα συμβάλλετε κι εσείς στον αγώνα, που κάνουμε να νικήσουμε τον καρκίνο!!! Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε μαζί!!!» είναι το μήνυμα που στέλνει η εμπνευσμένη Πρόεδρος κα Στέλλα Ταπανλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: