Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Περιοδεία ΟΠΕΚΕΚΠΕ σ` όλη την Ελλάδα για ενημέρωση γύρω από τις δηλώσεις ΟΣΕΔΕ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ,  ενόψει της έναρξης περιόδου υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, προγραμματίζει ενημερωτικές εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, με θέμα: «OΣΔΕ 2017-Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2016».

Γνωρίζοντας την τεράστια σημασία που έχει η σωστή υποβολή της Αίτησης, τόσο για την έγκαιρη και πλήρη πληρωμή της ενίσχυσης στους αγρότες, όσο για την αποφυγή προστίμων και καταλογισμών για τη χώρα μας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να συμμετέχουν στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρειά τους.
«Η παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων παραγωγών είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς ο ενημερωμένος παραγωγός δηλώνει σωστά και πληρώνεται έγκαιρα, χωρίς μειώσεις και καθυστερήσεις. Τονίζεται ότι όσο νωρίτερα υποβληθεί η αίτηση, με δεδομένο ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 15/5 αυστηρά, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει στη διάθεσή του ο παραγωγός για διόρθωση λαθών πριν την πληρωμή. Επομένως, καλούμε όλους τους παραγωγούς, με το που θα ανακοινωθεί η έναρξη υποβολής των αιτήσεων να σπεύσουν είτε στα πιστοποιημένα κέντρα υποβολής Δηλώσεως (Κ.Υ.Δ) είτε μόνοι τους μέσω του opekepe.gr να υποβάλουν την αίτησή τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τη Στ. Ελλάδα έχει ως εξής:

Δευτέρα 20/3
Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ/ΑΤΑΛΑΝΤΗ /ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ
11:30-15:00
Τρίτη 21/3
Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ /ΚΑΡΥΣΤΟΣ /ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΟΚΑΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
19:00
Τετάρτη 22/3
Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ /ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
11:30-15:00


Τρίτη 28/3
Ν.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ/ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
11:30-15:00
Τετάρτη 29/3
Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ/Κ.Ε.Γ.Ε ΕΥΠΑΛΙΟΥ
11:30-15:00

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: