Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ολοκληρώθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

                                            
  Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, την 09/03/2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του διοικητηρίου της  Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας στη Λιβαδειά, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.






  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος Θεμάτων Μελετών & Επιμόρφωσης Αστυνομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας και ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γιώργος, ο Πρόεδρος της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος κ. ΜΑΥΡΑΚΗΣ Αργύρης, ο Γεν.Γραμματέας της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος, ο νομικός σύμβουλος της Ε.Α.Υ.Βοιωτίας κ. ΖΩΓΡΑΦΟΣ Ιωάννης, ο προπονητής της ομάδος μπάσκετ της ΕΛ.ΑΣ Υπ.Β΄ κ. ΑΡΙΔΑΣ Παναγιώτης και ο Πρόεδρος της Αθλητικής και Ψυχαγωγικής Λέσχης  Μεδεών κ. ΣΑΛΙΠΑΣ Νικόλαος.

  Οι εργασίες ξεκίνησαν με την παρουσίαση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, ενώ στη συνέχεια ανεγνώσθη το εκδοθέν ψήφισμα της Γενικής Συνελεύσεως. Κατόπιν ο αναπληρωτής Δ/ντης της Δ.Α.Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ Νικόλαος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο νομικός σύμβουλος ανέλυσε στο ακροατήριο, με νομικούς όρους, τα σημαντικότερα σημεία του ψηφίσματος. Εν συνεχεία αποδόθηκε στους δύο πρώτους συναδέλφους το επίδομα τέκνου, της τάξης των 300 ευρώ, το οποίο έχει θεσπίσει η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας για τα  μέλη της και ανακοινώθηκε η δωρεά προς την Ένωσή μας, εκ μέρους της Σωληνουργείας Κορίνθου, 36 τζάκετ της εταιρείας ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η στιγμή της βράβευσης από το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Βοιωτίας, του εξαίρετου ήθους και υπόδειγμα συναδέλφου, αθλητή και δασκάλου πυγμαχίας κ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Χρήστου, για την προσφορά του στο Σώμα και το κοινωνικό σύνολο.

  Ακολούθως, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι απηυθύναν χαιρετισμό ενώ στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ενημέρωσαν τους συναδέλφους για τις τρέχουσες εξελίξεις, δίδοντας απαντήσεις  στα ζητήματα που μας απασχολούν.
















  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, καθώς  και τους συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση. Θερμές ευχαριστίες επίσης προς τους συνδικαλιστικούς φορείς της Στερεάς Ελλάδος και στους εκπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ οι οποίοι έδειξαν για ακόμη μία φορά ότι στηρίζουν εμπράκτως την Ένωσή μας.
                                        
                                         ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
              ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ  Ζαχαρίας                             ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: