Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Μετά τον Ορχομενό, γραφείο και στη Λιβαδειά έχει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ορχομενού

 

 Ένα ακόμη σημείο όπου ο αγρότης της περιοχής μας θα μπορεί να τύχει της εξυπηρέτησης που χρειάζεται όσον αφορά τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, εγκαινιάστηκε πριν λίγες ημέρες στη Λιβαδειά. Πρόκειται για το Γραφείο «Υποστήριξης Αγροτών» που βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 17 στη Λιβαδειά (έναντι παλιού Υπουργείου Συγκοινωνιών).


Έτσι, τόσο οι αγρότες της περιοχής του Ορχομενού όσο και της περιοχής της Λιβαδειάς,  χάρις στην πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορχομενού και της GAIA Επιχειρείν, θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο νέο αυτό σημείο.
Παράλληλα κανείς δεν παραβλέπει και τις νέες θέσεις εργασίες που έφερε και θα φέρει σίγουρα μελλοντικά η περαιτέρω ενίσχυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορχομενού, η διοίκηση του οποίου φαίνεται πως και θέλει και μπορεί να πάει από το καλό, στο καλύτερο.  
«Να θυμίσουμε πως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ορχομενού http://asoo.gr/ συνεχίζει ΜΟΝΟΣ του, με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία, να προσφέρει υπηρεσίες προς τους αγρότες. Από φέτος ειδικότερα προσφέρει τη μέγιστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη σε οτιδήποτε αφορά τον αγρότη, (δηλώσεις ΟΣΔΕ, προγράμματα ενίσχυσης αγροτών, ευφυής γεωργία, κ.λπ.), αφού συνεργαζόμαστε με τον Εθνικό φορέα διαχείρισης τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS o Πρόεδρος του ΑΣΟΟ κ. Βασίλης Τσαγαλάς, που μας ξενάγησε στα νέα τους γραφεία. 


Καλορίζικο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: