Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Οι Θηβαίοι κκ. Αποστόλης Δαγδελένης και Δημήτρης Παντέλας στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος

Μια σημαντική πλέον εκπροσώπηση θα έχει η ιστορική πόλη των Θηβών ανάμεσα στην Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος, αφού – σύμφωνα με τη σημερινή μας ενημέρωση – τόσο ο τέως Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας κ. Αποστόλης Δαγδελένης όσο και ένας αληθινά «αφανής» σε πάρα πολλά δρώμενα, δραστήριο μέλος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, ο κ. Δημήτρης Παντέλας, αναδείχθηκε μέλη του νέου ΔΣ της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος.

«Πάντα παρόντες στις ενέργειες της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος
και στη συνέχεια των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στη Νέα Ιωνία Αττικής, συμμετέχουμε ενεργά στο νέο Δ.Σ. της ΟΠΣΕ με τον εκλεγέντα και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης μας, Απόστολο Δαγδελένη.  Σημειωτέον : Γενικός Γραμματέας αναδείχτηκε o επίσης Θηβαίος Δημήτρης Παντέλας, με συνεχή και επίπονο έργο για το καλό και την ένωση όλων των Μικρασιατικών Σωματείων. 
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ.!!!» εύχεται μέσα από τη προσωπική του σελίδα στο fb  ο άξιος συνεχιστής του έργου που γίνεται χρόνια τώρα στην Ένωση Μικρασιατών Θήβας, ο κ. Γιώργος Γελέκας. Μαζί του κι` εμείς που μεταφέρουμε τις ευχές για «καλό έργο»! Κύριοι, θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σας!!! 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ευχαριστώ Λάμπρο για τα καλά σου λόγια !!! Είναι τιμή μας να εκπροσωπούμε τους Μικρασιάτες της Βοιωτίας στο κορυφαίο όργανο των συλλόγων !!! Να είσαι πάντα καλά γιατί πάντοτε προβάλεις μέσα από την δημοσιογραφική σου πένα όλες τις δράσεις και τις προσπάθειες μας !!!