Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ και στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη

Σαφές μήνυμα ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον σκληρό πυρήνα της έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα.
«Γιορτάζουμε την εθνεγερσία του 1821 που οδήγησε στην ανάσταση του Έθνους και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους. Το παράδειγμα των αγωνιστών πρέπει να μας εμπνέει. Οι Έλληνες, απανταχού της γης. Σε αυτή την επέτειο, την ιερή επέτειο της 25η Μαρτίου και με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής για τα 60 χρόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα να υπενθυμίσουμε στους εταίρους μας: Οι πρόγονοί μας, λίγο πριν την οργανωμένη έναρξη της επανάστασης, πριν από όλα έκαναν έκκληση στους ευρωπαίκούς λαούς υπέρ της ελευθερίας. Τους διαμηνύουμε σήμερα ότι η Ελλάδα έχει αποφασίσει αμετάκλητα να ανήκει στην ΕΕ και το σκληρό πυρήνα της την Ευρωζώνη. Η ΕΕ ποτέ δεν θα ήταν ίδια χωρίς την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.


Πηγή: Παυλόπουλος: Η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ και στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/327219/paylopoylos-i-ellada-anikei-stin-ee-kai-ston-skliro-pyrina-tis-tin-eyrozoni#ixzz4cLcIHgzf

Δεν υπάρχουν σχόλια: