Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Μαζική η συμμετοχή στην επιστημονική ημερίδα του παραρτήματος Νομού Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Το παράρτημα του Νομού Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργάνωσε και πραγματοποίησε  την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας του Δήμου της Λιβαδειάς επιστημονική Ημερίδα με θέμα:  «Επιλεγμένα Θέματα  –  Προτάσεις Διδασκαλίας  – Επικίνδυνα Σημεία των Μαθηματικών του Γυμνασίου και του Λυκείου »
με ομιλητές τους κυρίους:






·         Θανάση Ξένο, Καθηγητή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και συγγραφέα μαθηματικών βιβλίων 
·         Ανδρέα Κουλούρη, Καθηγητή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και Επιμορφωτή Β΄ Επιπέδου
·         Μάκη Χατζόπουλο Καθηγητή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και διαχειριστή του μαθηματικού ιστολογίου lisari.blogspot.com.
·         και Θωμά Ποδηματά Καθηγητή Μαθηματικών ιδιοκτήτη του Σπουδαστήριου Μαθηματικών του Βόλου.








Στην Ημερίδα  παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Βοιωτίας και μαθηματικός κ. Νίκος Θηβαίος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας κ. Αλέξανδρος Καρκάνας και η πρόεδρος της ΟΕΦΕ Βοιωτίας κα Δημητροπούλου Σπυριδούλα οι οποίοι απηύθυναν και έναν σύντομο χαιρετισμό.  Μεγάλος ήταν ο αριθμός των καθηγητών Μαθηματικών που προσήλθαν από όλες τις περιοχές της Ελλάδος στην  πόλη της Λιβαδειάς για να   παρακολουθήσουν  τις εργασίες της Ημερίδας, ενώ ιδιαίτερα σημαντικός ήταν και ο αριθμός των μαθητών που παρακολούθησαν την ημερίδα με την έντονη και ζωντανή συμμετοχή τους να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή.





Το παράρτημα του Νομού Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας θερμά τους ομιλητές, κυρίους Α. Ξένο, Α. Κουλόυρη, Μ. Χατζόπουλο, και Θ. Ποδηματά, καθώς και τους καθηγητές και μαθητές που παρακολούθησαν την Ημερίδα. Ιδιαίτερη ευχαριστήρια αναφορά έγινε και για τους φορείς που συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί η Ημερίδα όπως και στον συγγραφέα μαθηματικό Γιώργο Μαυρίδη που δώρισε στο Παράρτημα και σε όλους τους συναδέρφους που παραβρέθηκαν βιβλία μαθηματικών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΑΩΡΑΣ                  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΡΕΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: