Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Συγχαρητήρια στους νέους και νέες της Βοιωτίας για τις επιτυχίες τους από τη ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Στην Ελλάδα του 2017 που η αριστεία χαρακτηρίστηκε από επίσημα κυβερνητικά χείλη ως ρετσινιά, μόνο χαρούμενοι μπορούμε να νιώθουμε για τους νέους από όλη την Βοιωτία, που τον τελευταίο καιρό μας κάνουν διαρκώς υπερήφανους.
Συγκεκριμένα, συγχαίρουμε την Εθνική ομάδα Aντιπτέρισης  U-19  για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη  στην Αδριανούπολη της Τουρκίας και ιδιαίτερα τους Μάριο Μπουλιο, Τσιώλη Γεώργιο, Δήμητρα Κρουστάλη από τον Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ,  και την Παντελία Μπάρτζου από την  ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ. 
Επίσης, συγχαίρουμε τις  αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς, την «χάλκινη» Νάση Αποστολία και την Γκαλαμέλου Ιωάννα για τις θέσεις που κατέλαβαν, στο 3ο Διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής που διοργανώθηκε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου ‘TAE KWON DO’, με τη συμμετοχή 265 αθλητριών από 23 χώρες.
Οι παραπάνω επιτυχίες προστίθεται στην  σημαντική διάκριση των μαθητών Γρηγόρη Κουτουλάκη, Στράτου Κουτουλάκη, Ασημίνας Μήτση, Βασιλικής Γλύκα και Αλέξανδρου Σοϊλεμεζίδη, και του καθοδηγητή τους, εκπαιδευτικού,  Νικολάου Αδάμ του 2ου Λυκείου Θήβας,  στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, με θέμα «Πράσινη ενέργεια και επιχειρηματικότητα» που διοργάνωσε ο WRO Hellas με το 2ο ΓΕΛ Θήβας να κατακτά την τρίτη θέση.
Τέλος, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής που προσφέρει σε όλους μας  η  ομάδα των Special Olympics Βοιωτίας του ΑΚΟΛ, η οποία επέστρεψε με τρία μετάλλια στις αποσκευές της από τους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αυστρία, με  τους «χρυσούς» Μαρία Λαμπίρη και Λάμπρο Κόντο.
Ως νέοι απαιτούμε καλύτερες υποδομές και κατάλληλη τεχνική υποστήριξη, προκειμένου οι επιτυχίες στον αθλητισμό και γενικότερα οι διακρίσεις σε διαγωνισμούς, να προκύπτουν από συντεταγμένο “σχέδιο επένδυσης” στην Παιδεία και στους νέους και όχι να πηγάζουν αποκλειστικά από το υστέρημα των γονιών και το φιλότιμο των εκπαιδευτικών τους.
Εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας
Ο πρόεδρος, Θοδωρής Καλοπήτας


Δεν υπάρχουν σχόλια: