Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

40 ημέρες χωρίς τον Ευάγγελο Μπασιάκο - Σύσσωμη η τοπική κοινωνία στο μνημόσυνο του αείμνηστου Υπουργού και Βουλευτή Βοιωτίας

 Σε βαρύ κλίμα, με τη σιωπή να σκεπάζει τα πάντα , η τοπική κοινωνία της Θήβας και της Βοιωτίας, πολιτικά πρόσωπα, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων,  παρευρέθηκαν στο  μνημόσυνο του αείμνηστου Υπουργού και Βουλευτή Ευάγγελου Μπασιάκου.
Με τη σεμνότητα και τη διακριτικότητα που πάντοτε τις χαρακτήριζε, η σύζυγό του Βιντεντία και η αδελφή του Μαρία, δέχθηκαν τα συλληπητήρια του κόσμου που συμπροσευχήθηκε μαζί τους σήμερα στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Θηβών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεωργίου. 
Σαράντα ημέρες από τον αιφνίδιο θάνατό του και μόλις λίγες ημέρες από την «πολιτική δικαίωσή» για την πολύκροτη υπόθεση του Βατοπεδίου, το κενό της απώλειας του ανδρός της Βοιωτίας είναι μια σκληρή πραγματικότητα για τον πολιτικό και αυτοδιοικητικό κόσμο, για τη κοινωνία της Βοιωτίας και πολύ περισσότερο για την αγαπημένη του οικογένεια και το στενό του οικογενειακό περιβάλλον. Αιωνία του η μνήμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: