Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Η πρώτη δράση "διεκδίκησης χιονονιφάδας" ολοκληρώθηκε στον Παρνασσό - 400 παιδιά στον χειμερινό αθλητισμό με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη δράση "διεκδίκησης χιονονιφάδας" για παιδιά από 6-12 ετών. Πρόκειται για μία αθλητική-δημιουργική δράση που οργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων και τον Ελληνικό Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Αμφίκλειας και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στον Παρνασσό από τις 13 έως τις 19 Μαρτίου.

Περίπου 400 παιδιά είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στο βουνό να φορέσουν σκι και να κάνουν μάθημα με έμπειρους εκπαιδευτές και να περάσουν σε ειδικά διαμορφωμένα πάρκα δεξιοτεχνίας.  


Η συμμετοχή της Περιφέρειας σε τέτοιες δραστηριότητες, όπως τόνισε μετά την ολοκλήρωση της δράσης ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, θα είναι διαρκής για να ανοίγουν νέοι δρόμοι δημιουργίας, άθλησης και εποικοδομητικής ενασχόλησης όλων των παιδιών. Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ελληνικού Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Αμφίκλειας για την άρτια οργάνωση της δράσης και την άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: