Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Κοσμοσυρροή στην πρώτη εκδήλωση του E.F.H. Studio για το 2017


 Το E.F.H. Studio ήρθε στην πόλη μας για να καλύψει ένα «μεγάλο κενό» στον τομέα του αθλητισμού και κυρίως στις μικρές ηλικίες! Κι` αυτό φαίνεται ολοένα και περισσότερο, όταν η Δνση του και οι συνεργάτες του αποφασίζουν μαζικά να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους, όπως έγινε και την περασμένη Κυριακή στο Ρόδον Palace, στην πρώτη εκδήλωση του νέου χρόνου, την οποία απόλαυσαν πάνω από 400 άτομα.


 Το καλωσόρισμα άνηκε στην εμπνεύστρια όλης αυτής της βραδιάς και δημιουργού του E.F.H. Studio κα Έφη Ραμαντάνη, η οποία μαζί με την πολύτιμη συνεργάτιδά της κα Λουκία Τσάπρα, ευχαρίστησαν τα παιδιά και τους γονείς τους για την μεγάλη τους εμπιστοσύνη και υποστήριξη. 
Ακολούθως, ο π. Δοσίθεος και ο π. Νικόλαος ευλόγησαν την βασιλόπιτα του νέου χρόνου, πριν στην πίστα ανέβουν διαδοχικά τα τμήμα των παιδιών για να παρουσιάσουν τα ευάνταστα προγράμματά τους. 



















 Συνολικά παρουσιάστηκαν τα τμήματα μουσικοκινητικής Αγωγής με παιδάκια 3-5 ετών, δύο τμήματα Ρυθμικής γυμναστικής με παιδιά ηλικίας 6-9 και 9-12 ετών, το Τμήμα μοντέρνου χορού με παιδιά ηλικίας 8-12 ετών καθώς και δύο νέα τμήματα,  το τμήμα cheerleading με παιδιά ηλικίας 8-12 και το άλλο τμήμα αγοριών και κοριτσιών muai thai ταυλανδεζικη πολεμική τέχνη.  Το τελευταίο τμήμα διδάσκει ο κ. Θοδωρής Πόκας. 












 Στο τέλος μοιράστηκε η βασιλόπιτα, με τυχερές της βραδιάς να αναδεικνύονται η Θεοδώρα Γκιζίμη και η Ματίνα Τσάπρα, οι οποίες πήραν ως δώρο αντίστοιχες δωροεπιταγές από το κατάστημα Αγνιάδης Σπόρ, το μεγαλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών σ` όλη την περιοχή που ο,τι ψάχνεις, θα το δεις!
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μπαμπλέκος, η Αντιπρόεδρος του ΔΣ κα Βούλα Καράλη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Βαρβάρα Σκαγιάνου και Άγγελος Μαράντος, ο τοπικός σύμβουλος Ορχομενού κ. Γιώργος Βούτσας, ο Πρόεδρος του ΑΚΟΛ κ. Τάσος Ακριδόπουλος, γυμναστές και φίλοι του E.F.H. Studio όπως η κα Ελένη Σύρου και φυσικοί οι γονείς των παιδιών που καταχειροκρότησαν τις επιδόσεις τους στις γυμναστικές επιδείξεις! 


Μπράβο σας και του χρόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: