Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Γιάννης Κοντζιάς ξεναγήθηκε στις ομορφιές και στα μνημεία του Ορχομενού


Από τις Πηγές των Χαρίτων και τα τρεχούμενα νερά τους, που τροφοδοτούν μεγάλο μέρος του Κωπαϊδικού πεδίου, ξεκίνησε την σύντομη περιήγησή του στην πόλη μας ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Γιάννης Κοντζιάς,  με αφορμή την πραγματοποίηση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον Ορχομενό.  




Ο κ. Κοντζιάς – αρμόδιος για την θέματα του τριτογενή τομέα στην Περιφέρειά μας – θέλησε να ξεναγηθεί στην περιοχή μας αφού – ως γνωστόν – είναι σε εξέλιξη η ένταξη - χρηματοδότηση του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η έναρξη υλοποίηση της μελέτης αναστήλωσης του Τροπαίου του Σύλλα με προγραμματική σύμβαση από την Π.Ε. Βοιωτίας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας αλλά και πολλές ακόμη δράσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος που θα γίνουν τους καλοκαιρικούς μήνες ανά την Περιφέρειά μας.



Εντυπωσιασμένος από τους θησαυρούς του τόπου μας, ο κ. Κοντζάς φωτογραφήθηκε από το ORCHOMENOS PRESS αλλά και φωτογράφησε ο ίδιος ένα ένα τα μνημεία μας, δηλώνοντας πραγματικά ενθουσιασμένος από την πρωινή του βόλτα, παρά το ψιλόβροχο και την μουντάδα της χθεσινής ημέρας.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού στην ξενάγησή του στα μνημεία του Ορχομενού συνόδευσε ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: