Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Το 2ο MaskaRun καθιερώθηκε και γράφει την δική του ιστορία στην πόλη μας – Μια ατέλειωτη γιορτή και νικητές παντός καιρού

























 




Στο MaskaRun Ορχομενού ΟΛΟΙ είναι νικητές. Εδώ ο κάθε δρομέας αναδεικνύεται ως ξεχωριστή προσωπικότητα και επιβραβεύεται γιατί επιτυγχάνει τον στόχο και φτάνει στην γραμμή του τερματισμού. Αυτός είναι και ο σκοπός των διοργανωτών, η χαρά της συμμετοχής, της αλλαγής τρόπου ζωής, η χαρά της άσκησης, της κοινωνικότητας, ο τερματισμός.
Μια ατέλειωτη γιορτή σήμερα στους δρόμους του Ορχομενού στην οποία συμμετείχαν άνθρωποι κάθε ηλικίας που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και το χιονόνερο δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο και χρώμα στον πρωτοποριακό αγώνα.
Χαμόγελα, χορός, μουσική και πολύχρωμοι δρομείς γέμισαν από νωρίς τις πλατείες και τους δρόμους παίρνοντας μέρος στο 2ο MaskaRun Ορχομενού που έγινε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.






















O Ορχομενός υποδέχτηκε και πάλι τους συμμετέχοντες που πήραν εκκίνηση για τα 2.200μ. στις 11:30 το πρωί από την Πλατεία Σκριπούς (Αγίου Σώστη), διέσχισαν τον κεντρικό δρόμο της πόλης και τερμάτισαν στην Κεντρική Πλατεία (Ηρώου) όπου τους περιμένουν εκπλήξεις, χορός και πλήθος κόσμου σε μια πολύχρωμη γιορτή.



























 






Οι Συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών ενώ αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν οι συμμετέχοντες από άλλα μέρη που ήρθαν να συμμετάσχουν στον πρωτότυπο αγώνα από την Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας.

Αν και όλοι οι τερματίσαντες είναι νικητές, σε αυτούς που έκοψαν πρώτοι το νήμα δόθηκαν κύπελλα.
Οι πρώτοι λοιπόν ήταν:
Ανδρών: Νίκος Καραγιάννης
Γυναικών: Κλεοπάτρα Φραγκοπούλου
Αγοριών και πρώτος στη γενική κατάταξη: Σπύρος Καράλας
Κοριτσιών: Λητώ Τούντα


Το MaskaRun πια καθιερώθηκε και γράφει την δική του ιστορία.

http://maskarun.gr/2%CE%BF-maskarun-%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια: