Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

«Τη μάσκα μου φορώ και τρέχω στον Ορχομενό»: Αύριο στις 11. 00 η εκκίνηση για το 2ο MaskaRun Ορχομενού !!!



Καθιερώθηκε ως θεσμός από την πρώτη διοργάνωση σημειώνοντας τεράστια επιτυχία! Αυτό λοιπόν που όλοι έλεγαν μετά το τέλος του 1ου αγώνα το 2016, ήταν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΕΔΩ γέμισε αισιοδοξία τους διοργανωτές που άρχισαν τον σχεδιασμό και έκαναν πράξη το 2ο MaskaRun Ορχομενού 2017!
 Έτσι, έφτασε η ώρα της εκκίνησης για τον δεύτερο πρωτότυπο αγώνα ο οποίος διοργανώνεται την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου για την προβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων που γίνονται στην πόλη με αποκορύφωμα την παρέλαση αρμάτων στις 26 Φεβρουαρίου.
Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού, με συνεργάτες τον Δήμο Ορχομενού, τη Μοτολέσχη Ορχομενού και την ιστοσελίδα www.asopichos.gr
Οι συμμετοχές
Αν οι περσινές συμμετοχές εξέπληξαν τους διοργανωτές, οι φετινές είναι πέραν κάθε προσδοκία ξεπερνώντας τους 500 ενώ η αυξητική τάση ανάγκασε τους διοργανωτές να μην δέχονται άλλες  δηλώσεις από την προηγούμενη Τετάρτη!
Όμως το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και οι διοργανωτές θα δεχτούν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν έχουν εγγραφεί, αρκεί να προσέλθουν στο χώρο της εκκίνησης στις 10:00.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου λοιπόν, ο Ορχομενός είναι έτοιμος να υποδεχτεί και πάλι τους συμμετέχοντες που θα πάρουν εκκίνηση για τα 2.200μ. στις 11:00 το πρωί από την Πλατεία Σκριπούς (Αγίου Σώστη), θα διασχίσουν τον κεντρικό δρόμο της πόλης και θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία (Ηρώου) όπου θα τους περιμένουν εκπλήξεις, χορός και πλήθος κόσμου να γιορτάσουν μαζί.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι διοργανωτές εξασφάλισαν με την συμπαράσταση των χορηγών να μοιράσουν δωρεάν μπλουζάκιαμετάλλια και βέβαια, το απαραίτητο αξεσουάρ από μια μάσκα ματιών για όλους.
Οι συμμετοχές, όπως έχει γίνει γνωστό είναι πάρα πολλές και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση τη δήλωση συμμετοχής, για την παραλαβή των δώρων και βέβαια μέχρι εξαντλήσεως τους.
Η διαδρομή  
Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης MaskaRun.gr
Η πορεία του MaskaRun διασχίζει τον κεντρικό δρόμο του Ορχομενού και ενώνει τις δύο μεγάλες συνοικίες της πόλης, τη Σκριπού και την Πετρομαγούλα και τερματίζει στην κεντρική πλατεία Ηρώου. 
Η απόσταση είναι 2.200μ ασφαλτοστρωμένη και μπορούν να πάρουν μέρος  από παιδιά της 4ης Δημοτικού και πάνω.
Οι δρομείς παίρνουν εκκίνηση στις 11:00 στην πλατεία της Σκριπούς επί της οδού Μινύου με φορά προς την εκκλησία της Παναγίας. Στην πρώτη διασταύρωση στρίβουν δεξιά επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (κεντρικός δρόμος πόλης).
Συνεχίζουν στον κεντρικό δρόμο, περνούν μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημαρχείο, δεξιά προς το Αστυνομικό Τμήμα, περνούν μπροστά από τον Άγιο Λουκά, συνεχίζουν στον κεντρικό δρόμο και  στρίβουν αριστερά στην οδό Κυρ. Μαυρομιχάλη (απέναντι από βενζινάδικο Παπαλαμπρόπουλου), συνεχίζουν στην οδό Κυρ. Μαυρομιχάλη ως το δημοτικό πάρκινγκ και καταλήγουν στην Κεντρική Πλατεία (Πλατεία Ηρώου). (βλ. απόσπασμα χάρτη)
ΠΡΟΣΟΧΗ
Ώρα προσέλευσης 10:00 για τη διαδικασία της εγγραφής και την παραλαβή υλικού. 


Πρόγραμμα εκδήλωσης
Πλατεία Σκριπούς (Αγίου Σώστη)
10:00 Διανομή υλικού, επαλήθευση εγγραφών, εγγραφές
10:00 – 10:30 τοποθέτηση εθελοντών
10:35 – 10:45 Χαιρετισμός προέδρου ΠΠΣΟ και αν υπάρχει και άλλος επίσημος
10:45 προθέρμανση
10:55 τοποθέτηση συμμετεχόντων για εκκίνηση
11:00 Εκκίνηση
Κεντρική πλατεία (Ηρώου)
Έως 11:45 εκδηλώσεις και τερματισμοί
12:00 Απονομές
12:15 Κληρώσεις δώρων
Συνέχεια εκδηλώσεων
Ευχαριστίες από ΠΠΣΟ
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες  και τους χορηγούς του MaskaRun χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή η διοργάνωση του.
Οι οικονομικοί πόροι και ότι γενικώς απαιτήθηκε για την διοργάνωση του MaskaRun προέρχονται αποκλειστικά από τους χορηγούς και γι αυτό η συμμετοχή οι παροχές είναι δωρεάν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης εκφράζεται από τους διοργανωτές στους δεκάδες εθελοντές για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια σε κάθε τομέα για την όσο το δυνατόν αρτιότερη διοργάνωση.  
Χορηγοί του 2ου MaskaRun Ορχομενού 2017 είναι:
– ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
– ΑΓΝΙΑΔΗΣ ΣΠΟΡ
– ORCHOMENOS RUNNERS
– ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ/PET SHOP, ΤΖΕΡΕΜΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
– ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΑΡΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
– ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
– ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 34, ΚΑΡΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΤΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
– ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
– ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΣΑΜΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
– SENSO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΠΡΑΜΗ ΜΙΝΑ
– ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΔΗΜΟΥ
– ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΕΔΕΣΜΑ», ΤΣΙΡΟΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
– ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ «ΑΓΝΗ», ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
– DOLE HELLAS LTD και
– ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ e-lectro, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: