Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

«Οι Ακραιφνείς» έκαναν ποδαρικό στο 2017!



Ένα από τα πιο ζωηρά κύτταρα πολιτισμού στο Δήμο μας, ένας σύλλογος που η προσφορά του στην τοπική του κοινωνία χάνεται στο χρόνο και μέσα από τον οποίο υλοποιήθηκαν πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες, καλωσόρισε και επίσημα χθες το βράδυ το 2017.






Σε κεντρική ταβέρνα του χωριού, ο Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Ακραιφνείς» είχε απευθύνει ανοικτή πρόσκληση και η προσέλευση ήταν όντως εντυπωσιακή! Παλιά και νέα μέλη, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας , ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του δραστήριου ΔΣ και πλαισίωσαν την βραδιά τους που στόχο είχε να ξεκινήσει με θετική ενέργεια το νέο χρόνο και να ανανεώσει την επαφή με τα μέλη του και τις οικογένειές τους.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Νεκτάριος Φύσσας, ο εφημέριος του χωριού που χαρακτηρίζεται για τον ευθύ του λόγο και την αμεσότητα του χαρακτήρα του, κάτι που έγινε και χθες το βράδυ αφού απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σ` όλο το Δ.Δ. Ακραιφνίου να στηρίξει τις δράσεις του Συλλόγου, «γιατί προσφέρουν στο χωριό, κι` όλοι το ξέρουμε αυτό» όπως είπε χαρακτηριστικά.


Λόγια ευχαριστίας προς όλους όσους είναι πάντα κοντά τους είχε και η Πρόεδρος κα Γωγώ Ψαλίδα στο σύντομο χαιρετισμό τους.
Στα deck και φέτος ήταν ο ένας και μοναδικός κ. Κώστας Ζαφείρης.

Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί! Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή δύναμη στο έργο σας! Και του χρόνου!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: