Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Στα ηνία της ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ ο κ. Τόλης Παπαποστόλου


Η Διοικούσα Επιτροπή της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας ( ΟΝΝΕΔ ) συνεδρίασε και αποφάσισε:

1. Το Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθεί στις 21,22 και 23 Οκτωβρίου 2016 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (ΜΕΚ), που βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής.

2. Ως Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Επανίδρυσης, ορίζεται ο κ. Απόστολος (Τόλης) Παπαποστόλου .

Ο Τόλης Παπαποστόλου είναι πολιτικός επιστήμων με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές σχέσεις (Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων. Εργάζεται στο χρηματοοικονομικό κλάδο.

"Η τιμή και η ευθύνη να είσαι ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Επανίδρυσης της Οργάνωσής μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Η πρόκληση είναι να αναδείξουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, τη μαζικότητα της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας στην Ευρώπη και την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα.
Τιμώντας την ιστορία 42 ετών της ΟΝΝΕΔ, οφείλουμε να βγούμε δυναμικά μπροστά διεκδικώντας το μέλλον που θέλουμε!
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και σας καλώ όλους να είστε δυναμικά παρόντες, συμμετέχοντας ενεργά στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, για να αποδείξουμε τι σημαίνει ΟΝΝΕΔίτης!" σημειώνει στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ο κος Παπαποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: