Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τοξοβολία στις Πηγές των Χαρίτων;;; Δήλωσε συμμετοχή και απόλαυσε το πρόγραμμα της ομάδας «Αρχαία Μονοπάτια»



Εδώ και αρκετούς μήνες, μια ανήσυχη ομάδα νέων και δημιουργικών ανθρώπων, δημιούργησαν ένα «δίκτυο» πολιτιστικών διαδρομών με την ονομασία «Αρχαία Μονοπάτια» (https://www.facebook.com/groups/641643585949099/?fref=ts ) , κι` άρχισαν να κάνουν αυτό το οποίο προσδιορίζει και το όνομα της ομάδας τους: Να ακολουθούν – κοντινά στην Αθήνα ως επί το πλείστον – αρχαία μονοπάτια.

Σε συνέχεια, λοιπόν, των εξορμήσεων τους αυτό το φθινόπωρο, σειρά έχει και ο Ορχομενός! Επιλέγουν να επισκεφθούν την ιστορική μας πόλη, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και να απολαύσουν μια φθινοπωρινή περιήγηση στα μνημεία μας για να καταλήξουν στις Πηγές των Χαρίτων και στο ομώνυμο Δημοτικό Αναψυκτήριο (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007084579235&fref=ts)  
όπου μας επιφυλάσσουν μια έκπληξη και συνάμα μια ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τοξοβολία.
Ο εξειδικευμένος προπονητής που θα είναι μαζί τους, θα έχει φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου όσοι επιθυμούμε να δοκιμάσουμε να… βρούμε τον στόχο!!!


Το ORCHOMENOS PRESS χαιρετίζει  την πρωτοβουλία της ομάδας να διοργανωθεί και στον κατάλληλο περιβάλλον του αναψυκτηρίου ... "αγώνα τοξοβολίας (!!!)", που για πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μικροί και μεγάλοι στην πόλη μας. 


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν λεπτομέρειες και να δηλώσουν συμμετοχή είτε στο τηλέφωνο  6979566474 είτε στέλνοντας μήνυμα στο inbox της ομάδας στο fb (https://www.facebook.com/groups/641643585949099/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια: