Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Κώστας Δέρβος

O Κώστας Δέρβος εξελέγη νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.
Η εκλογική διαδικασία έληξε στις 18.00 και η συμμετοχή ξεπέρασε το 96%. Έπειτα από αίτημα των δύο υποψηφίων, Ανδρέα Καρασαρίνη και Κώστα Δέρβου, που έγινε αποδεκτό από την ΚΕΦΕ, η καταμέτρηση ήταν ορατή σε συνέδρους και παρατηρητές του συνεδρίου.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που εφαρμόστηκε ανοικτή καταμέτρηση σε συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Ψήφισαν 894 σύνεδροι.
Ο Κώστας Δέρβος συγκέντρωσε 678 ψήφους (75,84%) και ο Ανδρέας Καρασαρίνης 197 ψήφους (22,04%). Τα λευκά ήταν έξι και τα άκυρα 13.
Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ γεννήθηκε στο Παγκράτι, σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών και έλαβε τον μεταπτυχιακό του τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου.
Παράλληλα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση, διετέλεσε υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ ήταν εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής του.
Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.
Έχει εργαστεί ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση καθώς και ως εργαστηριακός συνεργάτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Έχει εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, ενώ έχει διετελέσει υπεύθυνος για τις οργανώσεις Αττικής στο Εκτελεστικό Γραφείο.
Σήμερα εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: