Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Λουκάς Υπερήφανος από το Βόλο: «Πρέπει να πιστέψουμε σε ένα και μόνο κόμμα, την Αυτοδιοίκηση!»

«Εάν θέλουμε να υπηρετήσουμε τους πολίτες που μας ψήφισαν και μας ανέδειξαν στην αυτοδιοίκηση πρέπει να ξεχάσουμε τις προσωπικές μας πολιτικές προτιμήσεις και να πιστέψουμε σε ένα και μόνο κόμμα την αυτοδιοίκηση» δήλωσε σήμερα στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ fm-1 ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος.

Η Π.Ε.Δ. Στερεάς στην συνέλευση της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο είχε προτάσεις και ξεκαθάρισε ότι ο κομματισμός στην αυτοδιοίκηση βλάπτει σοβαρά πρώτα από όλα «εμάς τους ίδιους τους αυτοδιοικητικούς και ασφαλώς τους δημότες μας».

Και συνέχισε: «Μέχρι το συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και φυσικά ενωμένοι στον κοινό σκοπό να καταστήσουμε σαφές στα πολιτικά κόμματα ότι  η αυτοδιοίκηση δεν είναι μακρινός συγγενής της κεντρικής εξουσίας και να πάψουν επιτέλους οι κυβερνήσεις διαχρονικά να ζηλεύουν την αυτοδιοίκηση γιατί εμείς είμαστε μέσα στην κοινωνία και κάθε στιγμή αφουγκραζόμαστε το σφυγμό του πολίτη είναι είπε ο κ υπερήφανος μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι οι αποφάσεις της δικής μας παιδιά είναι συνήθως ομόφωνες και αυτό δείχνει ότι μόνο έτσι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε».  Όσον αφορά την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών κ. Γιάννη Mπαλάφα στο Bόλο, ο πρόεδρος της ΠΕΔ τόνισε ότι «δυστυχώς επιδόθηκε σε πολιτικό λόγο χωρίς να δεσμευτεί για κάτι συγκεκριμένο». Πηγή www.lamiafm1.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: