Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Το μήνυμα της Συμφωνίας Αλήθειας εκπέμπει η ΝΔ στη Στερεά Ελλάδα – Ανοικτή συζήτηση την Κυριακή με αγρότες στον Αλμυρό

Με στόχο να εκπέμψουν το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη επισκέπτονται τους Νομούς Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας και Βοιωτίας, όλη την ερχόμενη εβδομάδα, περισσότεροι από 15 Βουλευτές απ’ όλη την Ελλάδα και δεκάδες στελέχη της ΝΔ (Συντονιστές, Τομεάρχες, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Επικεφαλής Γραμματειών κ.α.).

Πιο συγκεκριμένα, στελέχη της ΝΔ, θα επισκεφθούν περισσότερες από 20 πρότυπες αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες στους 5 νομούς της Στερεάς Ελλάδας, περισσότερα από 5 τμήματα ΑΕΙ, ΤΕΙ και ερευνητικά ιδρύματα, περισσότερες από 15 μονάδες καινοτομίας και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κλάδο της νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μέσα από τις στοχευμένες αυτές δράσεις κομματικών στελεχών, η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει να αναδείξει τη σημασία που έχουν η έρευνα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η αριστεία στην παραγωγή υπεραξίας και πλούτου στις τοπικές κοινωνίες.

Την ίδια ώρα η ΝΔ επιδιώκει να στείλει το μήνυμα ότι το Κράτος πρέπει να έχει ρόλο συμπαραστάτη στα προβλήματά της κοινωνίας, αρωγού και στηρίγματος στις προσπάθειες της κοινωνίας, προκειμένου να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες.

Τα «οδοιπορικά» της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησαν πριν από τη επίσκεψη της ΝΔ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ακολούθησαν οι επισκέψεις σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα και συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφερόμενος στο «οδοιπορικό της ΝΔ για τη Συμφωνία Αλήθειας» τονίζει: «Σήμερα δυστυχώς, η πατρίδα προχωρά σκυφτή. Κι αυτό δεν της αξίζει. Δεν της ταιριάζει. Η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται στον ελληνικό λαό με τη Συμφωνία Αλήθειας. Μια συντεταγμένη στρατηγική, έναν μελετημένο και συνεκτικό οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση με επίκεντρό του τις νέες δουλειές. Εξηγούμε στους πολίτες τις προθέσεις μας και δεσμευόμαστε για την υλοποίησή τους. Και υπηρετούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τη Συμφωνία Αλήθειας που θα μας οδηγήσει στη βιώσιμη ανάπτυξη».

Παράλληλα, σε συνέχεια των ανοικτών συζητήσεων στη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ανοικτή συζήτηση– εκδήλωση της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων στον Αλμυρό, με την παρουσία στελεχών του Κόμματος και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.


Η Νέα Δημοκρατία μέσα από αυτές τις ανοιχτές συζητήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους που διοργανώνει, ανοίγει έναν ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξής του και την ανάδειξής του σε καθοριστικό παράγοντα ανάκαμψης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: