Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

3η Γιορτή Έναρξης Χειμερινής Περιόδου: Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην Αράχωβα

Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών, η Αράχωβα ετοιμάζεται για την 3η γιορτή έναρξης χειμερινής περιόδου. Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου η κεντρική πλατεία της Αράχωβας, πλατεία Λάκκα, θα φορέσει τα γιορτινά της και θα υποδεχτεί τον χειμώνα. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ τη μουσική και τον χορό της βραδιάς θα αναλάβει η Κατερίνα Στικούδη.
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των διοργανωτών, στις 19:00 η φιλαρμονική της Αράχωβας θα δώσει το έναυσμα για το ξεκίνημα της γιορτής. Στη συνέχεια, ο Χρήστος Φερεντίνος θα καλωσορίσει το κοινό στην πλατεία, όπου ο Σύλλογος Γυναικών και οι επιχειρήσεις εστίασης Αράχωβας, θα προσφέρουν τοπικές λιχουδιές και ποτά στους παρευρισκόμενους.
Στις 20:30 το Somersby drink και τα καταστήματα ρούχων της Αράχωβας θα προσφέρουν επίδειξη μόδας με τις νέες τάσεις για τον χειμώνα 2016-2017, με τη βοήθεια γνωστών μοντέλων.
Από τις 21:30 μέχρι τις 23:00 αναλαμβάνει ρόλο η Κατερίνα Στικούδη με χορό και μουσική.
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί παιδικό θέατρο στο δημοτικό σχολείο Αράχωβας με δωρεάν είσοδο.
Τη διοργάνωση της 3ης Γιορτής Έναρξης Χειμερινής Περιόδου έχει αναλάβει η Δημοτική Ενότητα Αράχωβας με την υποστήριξη και συμμετοχή τοπικών συλλόγων.

Πηγή:οnParnassos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: