Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ενωμένοι Μηχανικοί Ανατολικής Στερεάς» για τις εκλογές του ΤΕΕ της 20ης Νοεμβρίου 2016

Ανακοινώθηκαν επισήμως την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, οι υποψήφιοι για εκλογή, του συνδυασμού «Ενωμένοι Μηχανικοί Ανατολικής Στερεάς» με επικεφαλής τον κ. Σίμο Σίμο, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στη Λαμία. Τους υποψηφίους του συνδυασμού παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού.
Μπορείτε να δείτε όλα τα ονόματα και περισσότερες πληροφορίες για τους υποψηφίους του συνδυασμού «Ενωμένοι Μηχανικοί Ανατολικής Στερεάς», στην ιστοσελίδα www.enomenoimixanikoi.gr
Στην εκδήλωση συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που αφορούν τους μηχανικούς στο τμήμα της Ανατολικής Στερεάς. Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος, συνάδελφος πολιτικός μηχανικός, Κωνσταντίνος Μπαζιώτης ο οποίος εξήγησε τους λόγους για την παραίτησή του από τα όργανα του Τμήματος.
Τονίστηκε επίσης ότι στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού συμμετέχουν συνάδελφοι που άφησαν στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες και στρατεύτηκαν στην ιδέα ότι τα προβλήματα του κλάδου είναι κοινά για όλους τους συναδέλφους, αλλά οι λύσεις υπάρχουν για αυτούς που τολμούν πέρα από ιδεοληπτικές πρακτικές. Υπάρχει έντονη διάθεση  ο συνδυασμός να έχει διαχρονικότητα. Επίσης  διατυπώθηκε έντονη  επιθυμία να αποτελέσει ένα διαρκές βήμα έκφρασης των συναδέλφων  για  παρεμβάσεις και συνεχή παραγωγή θέσεων.
Οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Αντιπροσωπείας και του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς όπως και αυτές για την ανάδειξη των μελών της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ θα γίνουν στις 20 - 11- 2016 στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος ( Πλατεία Ελευθερίας 4, Λαμία).
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εκλογές της 20ης Νοέμβρη 2016 , συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου όλοι οι εγγεγραμμένοι διπλωματούχοι μηχανικοί, χωρίς υποχρέωση να είναι ενήμεροι στη συνδρομή τους στο ΤΕΕ
«Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μας στείλουν τις προτάσεις ή τα σχόλιά τους σχετικά με το μέλλον της επαγγέλματος  του Μηχανικού, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να γράψουμε μια νέα σελίδα με τη συμμετοχή μας στην παραγωγική δραστηριότητα, με όραμα και τόλμη, συμμετοχή και συνεισφορά στην κοινωνία, ρίσκο και δικαίωμα στο λάθος, ετοιμότητα με διαρκή εκπαίδευση σε ευρύ φάσμα επιστημών, γιατί όλοι είμαστε ίσοι, αλλά δεν είμαστε ίδιοι».


Ενωμένοι Μηχανικοί Ανατολικής Στερεάς
e-mail: enomenoimixanikoi@gmail.com
www.enomenoimixanikoi.gr
Facebook/enomenoimixanikoi

Δεν υπάρχουν σχόλια: