Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο επιστημονικό διεταιρικό συμπόσιο χειρουργικής ογκολογίας στη Λιβαδειά


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Διεταιρικό Επιστημονικό Συμπόσιο Χειρουργικής Ογκολογίας, από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με τη συμμετοχή δέκα εταιριών ογκολογικών νοσημάτων.



«Προσπαθούμε να κάνουμε το νομό μας πόλο έλξης σημαντικών γεγονότων. Στόχος της περιφερειακής αρχής του Κώστα Μπακογιάννη είναι η Στερεά Ελλάδα να φιλοξενεί όσο το δυνατό περισσότερες και ουσιαστικότερες διοργανώσεις. Μια από αυτές είναι και το παρόν Συμπόσιο». 

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας συνδιοργάνωσε με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία ένα μεγάλο επιστημονικό γεγονός και σήμερα πραγματοποιεί την έναρξή του εδώ στην αίθουσα του Διοικητηρίου, αποδεικνύοντας ότι είναι παρούσα στις επιστημονικές προκλήσεις.

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Καθηγητή, κ. Μπράμη, την Αντικαρκινική Εταιρεία και την Πρόεδρό της, κ. Ταπανλή, τους καθηγητές της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και τον γιατρό και Αντιπεριφερειάρχη μας, Γιάννη Ταγκαλέγκα που χειρίστηκε το οργανωτικό κομμάτι της εκδήλωσης.

Εύχομαι οι επιστημονικές συζητήσεις και αναζητήσεις τους να συμβάλλουν στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.


Δείτε το ρεπορτάζ του Θανάση Μερτζάνη στο Star Κεντρικής Ελλάδας... 


1ο Πανελλήνιο επιστημονικό διεταιρικό συμπόσιο... από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: