Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στον Οργανισμό Κωπαϊδος... ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς ο Σταθάς

 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ

         Προς : - Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
                        Κον  Παναγιώτη Κουρουμπλή
-         Υπουργό Οικονομικών
Κον Ευκλείδη Τσακαλώτο


Θέμα: Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στον  
            Οργανισμό Κωπαϊδος

      Το προσωπικό του Οργανισμού Κωπαϊδος, το οποίο μεταφέρθηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στις 15/2/2016, για το χρονικό από 1/12/2014 έως 14/2/2016 παρείχε τις υπηρεσίες του κανονικά στον Οργανισμό Κωπαϊδος, εξυπηρετώντας τους χιλιάδες κληρούχους - αγρότες των Δήμων Λεβαδέων, Ορχομενού, Αλιάρτου-Θεσπιέων και Θηβών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, καθώς και του Δήμου Λοκρών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, χωρίς ουδέποτε να έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα  και χωρίς να αμείβεται για την εργασία του αυτή.
Η καταβολή των δεδουλευμένων ακόμη εκκρεμεί, χωρίς υπαιτιότητα των εργαζομένων, αλλά καθαρά των Υπηρεσιών των Υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και  Οικονομικών.
Επίσης  2 από τους εργαζόμενους του Οργανισμού Κωπαϊδος έπρεπε να έχουν μεταφερθεί  άμεσα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ως ΑΜΕΑ, όπως προβλέπεται από τον Νόμο, αλλά ούτε αυτό έγινε.
Πρέπει άμεσα οι Υπηρεσίες σας να μεριμνήσουν ώστε να καταβληθούν οι δεδουλευμένες αποδοχές  όλων των εργαζομένων του Οργανισμού Κωπαϊδος από 1/12/2014 έως 14/2/2016.


                                                         
ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΤΑΘΑΣ

                                                           Πρώην    Βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια: