Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Μπακομήτρος – Δημητρίου συναντήθηκαν στη Λαμία για θέματα που αφορούν τα σχολεία μας και τον προγραμματισμό δράσεων για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  κος Κωνσταντίνος Μπακομήτρος πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή  Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστο Δημητρίου στη Λαμία, για θέματα που αφορούν τα σχολεία μας  και τον προγραμματισμό δράσεων για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017.

Συγκεκριμένα ο  Αντιπεριφερειάρχης  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη  ενημέρωση όσον αφορά την εκπαίδευση στα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την προτροπή του Περιφερειάρχη κου Κ. Μπακογιάννη για την διευκόλυνση του παιδαγωγικού σκοπού  των μαθητών και των οικογενειών τους.
Σημαντικό είναι  να επιτυγχάνεται η μετακίνηση των μαθητών  και  η μεταφορά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς  και σε όλες τις περιοχές των  Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Παράλληλα υπήρξε η διαβεβαίωση στον Αντιπεριφερειάρχη ότι δεν υφίσταται καμία ανησυχία για τις ελλείψεις και τα κενά των εκπαιδευτικών στα σχολεία και των δύο βαθμίδων.
Η ανασυγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχει ακριβώς ως στόχο την επισήμανση και προώθηση  προβλημάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης του Υπουργείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: