Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

«Συσπειρώνονται» οι περιφερειακές οργανώσεις της ΝΔ και στη Στερεά - Ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης σε επιτυχημένη εκδήλωση στη Θήβα




Στα πλαίσια της εσωκομματικής συζήτησης που διεξάγεται ταυτόχρονα σε όλες τις περιφερειακές οργανώσεις, η ΝΟΔΕ Βοιωτίας πραγματοποίησε μια επιτυχημένη συνάντηση της  Νομαρχιακής Συνέλευσης την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016  στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ του Συνεδριακού Κέντρου Θηβών με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Αχαΐας κ Ανδρέα Κατσανιώτη .  
  

Ο βουλευτής της ΝΔ στο νομό Αχαίας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης συναντήθηκς με τη νεότερη νομαρχιακή συνέλευση του κόμματος της Βοιωτία , όπως έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί σ` όλη την Ελλάδα από την ηγεσία του κόμματος, αγγίζοντας  τη βάση των γαλάζιων στελεχών. Από τη Θήβα, ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης χαρακτήρισε τη ΝΔ εναλλακτική πολιτική δύναμη για τη χώρα, έτοιμη να υπογράψει το συμβόλαιο αλήθειας με τον ελληνικό λαό, καλώντας την κυβέρνηση όπως είπε «να φύγει χθες».


Την εκδήλωση – με οικοδεσπότη τον δραστήριο Πρόεδρο της ΝΟ.ΔΕ Βοιωτίας κ. Γιώργο Λιανό και παρουσία του τέως Υπουργού και Βουλευτή ΝΔ Ν. Βοιωτίας κ. Ευ. Μπασιάκου – τίμησαν πρώην πρόεδροι και νεοεκλεγέντα στελέχη σε διάφορα όργανα, φανερώνοντας το μέγιστο βαθμό συσπείρωσης που έχει επιτευχθεί. 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Θανάση Μερτζάνη για το Star Κεντρικής Ελλάδας... 

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στη Θήβα στο πλαίσιο του... από LAMIASTARGR


Δεν υπάρχουν σχόλια: