Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Πλήρωσε και ... εισιτήριο ο Περιφερειάρχης για να επισκεφθεί την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας - Την Κυριακή πέφτει η αυλαία της 50ης διοργάνωσης




Την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια λειτουργίας της.

Ο κ. Μπακογιάννης συνομίλησε με τους παραγωγούς και τους εμπόρους και τόνισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του θεσμού για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας και της προώθησης των προϊόντων της.





Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Η διεξαγωγή της έκθεσης εφέτος έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Ο θεσμός κλείνει 50 χρόνια και έπρεπε να κάνουμε ότι είναι δυνατό όχι μόνο για να συνεχίσει να υπάρχει, αλλά και για να εξελιχθεί. Συμβάλαμε στην κατεύθυνση αυτή και ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος επιφορτίστηκε με αυτή την ευθύνη, και τον ευχαριστώ, γιατί θεωρούμε ότι κάθε προσπάθεια που γίνεται για να αναδειχθούν οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα μας, κυρίως σε αυτή την περίοδο, πρέπει να έχει στήριξη και συμπαράσταση».

Info:
Η Έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 19 Ιουνίου 2016.
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 18:00-22:30
Σάββατο & Κυριακή : 12:00-22:30
Τιμή εισιτήριου:

Ενήλικες: 2,00€ Παιδιά : 1,00€

Δεν υπάρχουν σχόλια: