Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς δεν σιωπά και εκφράζει την αλληλεγγύη του στο γαλλικό λαό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ώρα που φλέγεται ολόκληρη η Γαλλία με πρωτοφανείς εξεγέρσεις κατά της λιτότητας, οι οποίες φαίνονται ότι κορυφώνονται.
Την ώρα που οδομαχίες, σκληρές συγκρούσεις με την αστυνομία και απαγόρευση κυκλοφορίας συνθέτουν ένα σκηνικό άνευ προηγουμένου.
Την ίδια ώρα τα διεθνή Μ.Μ.Ε και οι αιρετοί όλων των βαθμίδων τηρούν πρωτοφανή σιγή.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς δεν σιωπά! Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο γαλλικό λαό που βρίσκεται στους δρόμους από τις 31 Μαρτίου ,με χιλιάδες πολίτες να διαδηλώνουν κάθε μέρα.στους δρόμους από τις 31 Μαρτίου με χιλιάδες να διαδηλώνουν κάθε ημέρα. στους δρόμους από τις 31 Μαρτίου με χιλιάδες να διαδηλώνουν κάθε ημέρα.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του ,τους εργαζόμενους ,  τους ανέργους , τους συνταξιούχους , τις κοινωνικές οργανώσεις και όλα τα λαϊκά στρώματα να μη συμβιβαστούν στη νέα φτώχεια και τον περιορισμό της δημοκρατίας που προωθείται τόσο στη χώρα μας όσο και πανευρωπαϊκά , αλλά να οργανώσουμε όλοι μαζί την αντίστασή μας και την πάλη μας σε αγώνα διαρκείας για την ανατροπή αυτών των πολιτικών που προσπαθούν να μας επιβληθούν.


ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                        ΚΑΡΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: