Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Στον «ανοιχτό διάλογο» με τους αγρότες επιμένει ο Β. Αποστόλου

Στον «ανοιχτό διάλογο» επιμένει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, απευθύνοντας νέα έκκληση προς τους αγρότες.
«Διάλογο, διάλογο, διάλογο. Δεν γίνεται διαφορετικά» δήλωσε ενδεικτικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ενώ προειδοποίησε ότι η καθυστέρηση της αξιολόγησης θα επηρεάσει και το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης.
«Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε υπογράψει μια συμφωνία η οποία μας δεσμεύει. Δεν έχουν καταλάβει ότι αν πάμε πίσω την αξιολόγηση αυτό θα επηρεάσει και τον σχεδιασμό, το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης» εξήγησε ο κ. Αποστόλου.
Αναφερθείς στην πρόσφατη συνάντηση των αγροτών με τον κ. Τσίπρα, ο υπουργός επισήμανε ότι «όταν οι αγρότες βγήκαν από το ραντεβού δήλωσαν ότι ο διάλογος ήταν ουσιαστικός και εποικοδομητικός, ωστόσο στην ανακοίνωση που βγήκε στη συνέχεια από τα μπλόκα αναφερόταν μεταξύ άλλων: "απελπιστικά μόνος του ο πρωθυπουργός, εγκλωβισμένος από τους αδιάβαστους και ψεύτες υπουργούς του, απογοήτευσε το σύνολο των εδώ και 35 μέρες εξεγερμένων αγροτών της Ελλάδας. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα οδηγεί το καράβι στα βράχια"».
Καταλήγοντας, ο κ. Αποστόλου υπογράμμισε ότι με βάση την ενιαία πρόταση της κυβέρνησης για ασφαλιστικό - φορολογικό, «όχι μόνο δεν υπάρχει επιβάρυνση για το 85% των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, αλλά βγαίνουν και κερδισμένοι». Πηγή www.naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: