Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ορχομενός έχει και ανθρώπινο πρόσωπο - Παρασκευή και Σάββατο ο κινητός μαστογράφος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην πόλη μας

Ο κινητός μαστογράφος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα είναι για ένα διήμερο – Παρασκευή και Σάββατο  - στην  πόλη μας και μέσα από τους πολύτιμους συνεργάτες του, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και τον Δήμο Ορχομενού, προσφέρουν ένα μέγιστο κοινωνικό αγαθό , όπως είναι η πρόληψη !



Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των γυναικών που ενδιαφέρθηκαν ξεπέρασε τις προβλέψεις , γεγονός που επιβάλλει στους διοργανωτές να επαναλάβουν παρόμοιες δράσεις, ίσως με την στενότερη συνεργασία  και του εξαιρετικά δραστήριου Παραρτήματος Λιβαδειάς.
 Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε και η δήλωση της Προέδρου κας Στέλλας Ταπανλή, με αφορμή την δράση αυτή που υλοποιείται από την Δημοτική μας Αρχή. 
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που η πρότυπη μονάδα κινητού μαστογράφου της Ε.Α.Ε είναι στον Ορχομενό και καλώ τα μέλη και τις φίλες μας να σπεύσουν να εξετασθούν από τον μαστογράφο της Ε.Α.Ε με εμπιστοσύνη. Στέλνω την συμπαράσταση και την αγάπη μου στις '' υπέροχες' 'κυρίες, που θα κάνουν τις μαστογραφίες και πιστεύω να ιδωθούμε!!!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα» αναφέρει με  αγάπη η κα.Στέλλα Ταπανλή.
Πολύτιμοι αρωγοί στο έργο της Ε.Α.Α. παραμένει τόσο το προσωπικό του Δήμου μας όσο και η ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού, που φροντίζει ο Ορχομενός να έχει ακόμη πιο ανθρώπινο πρόσωπο ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: