Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

"Ενωμένες" οι συλλογικές ομάδες του Ορχομενού υποδέχθηκαν το 2016




         Το βράδυ του Σαββάτου (6 Φεβρουαρίου 2016) η υπεύθυνη εθελοντική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ορχομενού μαζί με όλους τους Συλλόγους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μέσα σε κλίμα γιορτής, χαράς και κεφιού.


                Τους εκατό περίπου καλεσμένους αρχικά υποδέχθηκε η υπεύθυνη βιβλιοθήκης τοπική σύμβουλος Ορχομενού κα Γιάννα Τουλούπη που τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε για μία ακόμη δημιουργική χρονιά. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την ομάδα για την όμορφη γιορτή που διοργάνωσε (Γιάννα Τουλούπη, Ιωάννα Παναγιωτίδη, Μαρία Κραβαρίτη, Τασία Υπερηφάνου και Έφη Τζαβάρα) και για την εθελοντική εργασία που προσφέρουν κάθε μέρα στο Πολιτιστικό Κέντρο αλλά και τους Συλλόγους που η παρουσία τους επιβεβαιώνει την άψογη συνεργασία τους. Ακόμη τόνισε την σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στον εθελοντισμό γιατί «μπορεί οι μέρες που περνάμε να είναι δύσκολες αλλά όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και εμείς ζητάμε την συνεργασία όλων των συλλόγων αλλά και κάθε δημότη. Το 2016 θα είναι η αφετηρία για να ανεβάσουμε τον Ορχομενό ψηλότερα και εκεί που του πρέπει, με την έναρξη των εργασιών του αρχαιολογικού πάρκου». Και αφού ευχήθηκε σε όλους το 2016 να είναι υγιείς και δημιουργικοί έκοψε την βασιλόπιτα.
        Φέτος το τυχερό φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Αθλητικού Συλλόγου «Μινύες». Το φλουρί συνοδευόταν κι από ένα πανέμορφο χειροποίητο γούρι. Εκτός από τον τυχερό σύλλογο παραβρέθηκαν ακόμη οι διοικήσεις και μέλη των συλλόγων: Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού, Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού, Σύλλογος Άσκησης-Ψυχαγωγίας-Υγείας και Οιπότες του Θεάτρου. Την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λάμπρος Ρόδης, η Αντιδήμαρχος κα Βαρβάρα Σκαγιάκου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νταβαλούμης με τη σύζυγό του Μαρία, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ορχομενού κ. Βασίλης Τάγκαλης με τη σύζυγό του και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Γιάννης Πάνου.
     





         Κι αφού όλοι γεύτηκαν την εύγευστη βασιλόπιτα η εκδήλωση συνεχίστηκε με πλούσιο σε εδέσματα δείπνο. Εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες-μέλη των συλλόγων αλλά και της ομάδας του πολιτιστικού κέντρου. Τόσο η χαρούμενη ατμόσφαιρα και ίσως το άφθονο… κρασάκι, πολύ γρήγορα έφεραν και το τραγούδι. Με «ηγέτη» τον καλλικέλαδο κ. Μάριο Παναγιωτίδη, όλοι τραγούδησαν όμορφες μελωδίες του παραδοσιακού αλλά και του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.
        Αξίζει να σημειώσουμε πως η βραδιά στοίχισε στον Δήμο Ορχομενού «μηδέν» ευρώ αφού όλα ήταν εθελοντικές προσφορές. Εκτός από τις κυρίες που ετοίμασαν τα φαγητά, και τον Δήμαρχο χορηγοί ήταν επίσης οι κύριοι Γιάννης Νταβαλούμης, Λάμπρος Ρόδης και Βασίλης Τάγκαλης, επαληθεύοντας έτσι τα λόγια του Δημάρχου πως «όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά».
Χρόνια Πολλά και του Χρόνου!

Γραφείο Τύπου Δήμου Ορχομενού



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΝΑ ΧΤΗΠΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΟΝΩ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
(Π.Χ. ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ;)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΜΠΡΑΝΤΖΗΣ