Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Το ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας, συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους ,οχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών για τα νεα αντιασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που επιχειρεί να περάσει η Κυβέρνηση , δεν αφορούν μόνο τους ιδιους αλλά ολόκληρη την κοινωνία που δοκιμάζεται απο τις καταστροφικές και βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές.

Τα συγκεκριμένα μέτρα ειναι αδικα , δυσβάσταχτα και σε συνδιασμό με την πολιτική που επιβάλει η Ε.Ε μέσω της ΚΑΠ ,οδηγούν τα αγροτικά νοικοκυριά σε αφανισμό και στρώνουν το εδαφος στις πολυεθνικές για τον ελεγχο της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας. Στερούν απο πολλές αγροτικές οικογένειες το δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια.

Η βάρβαρη επίθεση στον πρωτογενή τομέα της χώρα μας,που αποτελεί εναν απο τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης , είναι πρωτοφανής. Η αγροτιά ειναι ο κορμός για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας.

Καλούμε την Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αγροτών και να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα παρέχουν ουσιαστική στήριξη της αγροτικής παραγωγής.

Καλούμε  όλα τα σωματεία της δύναμής μας και τους εργαζόμενους της περιοχής  να συμμετέχουν  στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ενώνοντας τη φωνή διαμαρτυρίας μας στον κοινό  αγώνα κατά των προωθούμενων μέτρων, που πλήττουν βάναυσα κοινωνία και οικονομία. Ο αγώνας τους , είναι και δικός μας αγώνας. Είναι κοινός αγώνας των εργατών, των ανέργων, των αγροτών, των συνταξιούχων, των μικροεπαγγελματιών και μικροεμπόρων, της νεολαίας, των γυναικών, των λαϊκών οικογενειών.

Καλούμε τους αγρότες  όπως συμπαρασταθούν και συμμετέχουν  στην Πανελλαδική απεργία στις  4 ΦΛΕΒΑΡΗ .

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια: