Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ανυποχώρητοι οι αγρότες - Εξετάζουν και αιφνίδιο «μπλακ άουτ»

Δεν αποκλείουν οι αγρότες το αιφνίδιο «μπλακ άουτ» οδών στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους, ενώ σήμερα διατηρείται το πρόγραμμα αποκλεισμών των προηγούμενων ημερών στα μπλόκα της κεντρικής και δυτική Μακεδονίας. Κλιμάκωση αποφάσισαν οι αγρότες στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και οι αγρότες στα Χανιά και την Ήπειρο.
Για σήμερα, σε πολλές περιοχές στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία διατηρείται το πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών σε ό,τι αφορά στους αποκλεισμούς των δρόμων και κομβικών σημείων όπου οι αγρότες έχουν στήσει τα μπλόκα τους. Κάποιοι προβαίνουν σε πολύωρες κινητοποιήσεις, ενώ άλλοι αποφάσισαν να δώσουν «ρεπό», για επίσκεψη του αγροτικού κόσμου στα μπλόκα.
Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που συνεχίζουν τις δράσεις ενημέρωσης του κοινού για τις θέσεις τους, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια και προϊόντα, ενώ άλλοι γνωρίζοντας κινήσεις μελών της κυβέρνησης, διοργανώνουν μετάβαση στα συγκεκριμένα σημεία και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Κοινή θέση είναι ότι, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, δεν πρόκειται κανείς να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και όποιος το επιχειρήσει «θα αποτελεί κόκκινο πανί στον χώρο».
Διαβάστε αναλυτικά για την κατάσταση των μπλόκων σ` όλη την Ελλάδα ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: