Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Το ArGOODaki των Goody’s αγκαλιάζει τα παιδιά της Τήλου και Χάλκης!

Το ArGOODaki των Goody’s, ο πλέον αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, συνεχίζει το ταξίδι του για 14η χρονιά σε μία εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης.


Τα φετινά Χριστούγεννα, το αγαπημένο ArGOODaki στηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών που κατοικούν στα πανέμορφα ακριτικά νησιά της Τήλου και της Χάλκης. Βοήθησε και φέτος το ArGOODaki να προσφέρει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλία και άλλα χρήσιμα εργαλεία που θα ενισχύσουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των μαθητών. 

Στη φετινή εκστρατεία αγάπης μπορούμε όλοι να είμαστε συνεπιβάτες και να συνεισφέρουμε  ουσιαστικά με τον πιο απλό τρόπο: με κάθε γεύμα ArGOODaki επιλέγουμε ανάμεσα  σε πέντε διαφορετικά συλλεκτικά λούτρινα και κάνουμε πράξη το μήνυμα «Η αγάπη δεν έχει όρια»!

Επιπλέον, η συμμετοχή σας φέτος μπορεί να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμβολή, αφού για κάθε φωτογραφία με #ArGOODaki που θα ανεβάζετε στο Facebook ή Instagram, θα δίνονται 0,20€, για την ολοκλήρωση του φετινού σκοπού στα ακριτικά νησιά Τήλο και Χάλκη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: