Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων της Λιβαδειάς στις 26 Νοεμβρίου

sintΑνακοίνωση-κάλεσμα
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (Σ.Ε.Α.) Λιβαδειάς των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της περιοχής, συνεδρίασε την Παρασκευή στα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων του Δημοσίου και συζήτησε τον συντονισμό των συνταξιούχων της περιοχής με τους συναδέλφους της υπόλοιπης Ελλάδας για την αντιμετώπιση της αντιασφαλιστικής καταιγίδας που προετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους δανειστές.
Αποφασίστηκε να διοργανωθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων αλλά και συμμετοχή εργαζόμενων και άνεργων, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί, στον πεζόδρομο της Μπουφίδου μπροστά στα γραφεία του ΙΚΑ Λιβαδειάς.
Μετά την συγκέντρωση, όλοι οι συμμετέχοντες, θα μεταφερθούμε με μισθωμένα αστικά λεωφορεία, στον χώρο του Νοσοκομείου Λιβαδειάς για
  • να μεταφέρουμε εκεί το μήνυμα της ανυποχώρητης στάσης μας στο αίτημα για ΔΕΩΡΕΑΝ και ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ,
  • να ενώσουμε την φωνή μας με την φωνή των εργαζόμενων του Νοσοκομείου για την άμεση ανάγκη πρόσληψης ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού και χρηματοδότηση και
  • να ενημερώσουμε το προσωπικό, τους ασθενείς και τους συγγενείς τους σχετικά με τις σχεδιαζόμενες αντιλαϊκές αντιασφαλιστικές περικοπές.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής, είτε είναι συνταξιούχοι είτε είναι εργαζόμενοι ή άνεργοι, κάθε ηλικίας, να δώσουν δυναμικά το “παρών” στην συγκέντρωση της Πέμπτης στη Λιβαδειά όπως έχουν αποφασίσει και οι συνάδελφοί τους στην Αθήνα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας την ίδια μέρα, για να είναι δυνατό το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στους κυβερνώντες ότι :
  • ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ !
  • ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ.
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ !
  • ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΣ ΕΠΑΥΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ !
η Σ.Ε.Α. Λιβαδειάς

ΥΓ. την Τετάρτη 25/11 στις 11.00 πμ, η Σ.Ε.Α. θα δώσει συνέντευξη στα ΜΜΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Βοιωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: