Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Με εκπροσώπους της “Αιολική Ενεργειακή Πελοποννήσου Α.Ε.” συναντήθηκε η Δήμαρχος Λεβαδεών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων συναντήθηκε χθες στο Δημαρχείο Λιβαδειάς με τον εκπρόσωπο της εταιρείας “Αιολική Ενεργειακή Πελοποννήσου Α.Ε.” κ. Μιχάλη Ριτσώνη.  Στη συνάντηση εκτός της Δημάρχου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων κ.κ. Κ. Καπλάνης και Σ. Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Δ. Τόλιας, ο Δ/ντης της ΔΕΥΑΛ κ. Χ. Μπίμης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Άννας κ.  Π. Φίλων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα υδροδότησης που υπάρχουν στην Τ.Κ. Αγίας Άννας, ενώ δρομολογήθηκαν οι επόμενες φάσεις κατασκευής των απαραίτητων έργων για την επίλυση τους.  Από την πλευρά του Δήμου Λεβαδέων ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Μιχάλη Ριτσώνη η οικονομική υποστήριξη για την κατασκευή των έργων αυτών, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών οφελών προς την τοπική κοινωνία από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και συμφωνήθηκε η συνέχεια της συνεργασίας.

Ακόμη η  Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου συναντήθηκε χθες στη  Βουλιαγμένη με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου της Σαγκάη και επιχειρηματίες από την Κίνα.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των Κινέζων εκπροσώπων για τα τουριστικά - πολιτιστικά χαρακτηριστικά του Δήμου Λεβαδέων και για τα υψηλής ποιότητας τοπικά προϊόντα στο πλαίσιο της ένταξης της Λιβαδειάς και της ευρύτερης περιοχής στα τουριστικά προγράμματα των Κινέζων επισκεπτών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: