Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Την άριστη σχέση του με την τοπική κοινωνία επιβεβαίωσε από τον Ορχομενό ο αρχηγός της ΝΔ κ. Ευ. Μεϊμαράκης



Την άριστη σχέση του με την τοπική μας κοινωνία αλλά και την πρόθεσή του να «αφουγκραστεί» τις ανάγκες της υπαίθρου, επιβεβαίωσε σήμερα με την πολύωρη επίσκεψή του στο Δήμο Ορχομενού, ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στη σύντομη αυτή προεκλογική του περιοδεία στο Νομό μας. Μετά τη Θήβα και τη Λιβαδειά, Βουλευτές και τέως Υπουργοί - όπως οι κκ. Δένδιας, Μπασιάκος και Σταϊκούρας - αλλά και πολιτευτές του Νομού μας - όπως οι κυρίες Σωσώ Μανάρα, Κική Μαχαίρα και Λουκία Θεοδώρου και ο Κων.νος Χαλιωτής από τη Φωκίδα- καθώς και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη του κόμματος - όπως ο Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ Βοιωτίας κ. Γιώργος Λιανός, ο Γεν. Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Γιώργος Ανέστης κ.α. -  συνόδευσαν τον κ. Μεϊμαράκη στο Δημαρχείο Ορχομενού, λίγο μετά το μεσημέρι.










Εκεί τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Πρόεδρος, οι Αντιδήμαρχοι και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τον επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Κώστα Ξηρογιάννη, Πρόεδροι και Μέλη Τοπικών Συμβουλίων,  όπως και πολλοί ακόμη συμπολίτες μας που ήθελαν να τον ακούσουν και να του ευχηθούν «καλό αγώνα».
Στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος ευχαρίστησε τον κ. Μεϊμαράκη για την τιμητική του επίσκεψη στην πόλη μας και του έθεσε επιγραμματικά τρία κομβικά θέματα: Την διεκδίκηση αλλαγής του στόχου 1 για την Περιφέρεια Στερέας, την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της ΛΑΡΚΟ και των θέσεων εργασίας αλλά και την διασφάλιση της χρηματοδότησης της προσπάθειας της τοπικής μας κοινωνίας να αναδείξει τους πολιτιστικούς της θησαυρούς μαζί με την ενίσχυση του αγροτικού τομέα μέσω υποδομών και δυνατοτήτων που προσφέρει η επόμενη προγραμματική περίοδος. Στον δικό του χαιρετισμό, ο επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Κώστας Ξηρογιάννης επικεντρώθηκε στο αρχαιολογικό πάρκο Ορχομενού και ζήτησε το προσωπικό ενδιαφέρον του κ. Μεϊμαράκη για το θέμα.
Ο κ. Μεϊμαράκης  άκουσε με ενδιαφέρον τις παρεμβάσεις που έγιναν, ευχαρίστησε για τη θερμή – όπως είπε – υποδοχή και μίλησε για τις βασκές κατευθύνσεις αυτής της σύντομης προεκλογικής περιόδου. Τόνισε την ανάγκη σταθερότητα στην πολιτική ζωή, αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες αλλά και προσκλήσεις της εποχής και – μεταξύ άλλων – μίλησε για την σύμπνοια και τη συσπείρωση των ψηφοφόρων του κεντροδεξιού χώρου, που – όπως είπε – θα φέρουν την ΝΔ πρώτο κόμμα και αυτοδύναμη κυβέρνηση, όπως είναι και ο στόχος των πρόωρων εκλογών.



Ο κ. Μεϊμαράκης και οι συνεργάτες του, ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στην πόλη του Ορχομενού, με γεύμα που τους προσέφερε ο Δήμαρχος Ορχομενού στο «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: