Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ευχαριστίες από την κα Γιώτα Πούλου για το τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου στο Δήμο Λεβαδεών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 με απόλυτη επιτυχία το κατατασκηνωτικό πρόγραμμα στην κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη θέση «Παλιομηλιά» Ελικώνα, το οποίο ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και ολοκληρώθηκε χθες, 12 Αυγούστου 2015.  Η φετινή κατασκηνωτική περίοδος ήταν αυξημένη κατά ένα επιπλέον δεκαήμερο και φιλοξένησε περίπου 280 παιδιά, εκατό περισσότερα παιδιά, από πέρυσι.
Ο Δήμος Λεβαδέων κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το σύνολο των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων γονέων να ικανοποιηθεί και να προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία καλοκαιρινών διακοπών με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατασκηνωτικής ζωής.
Τα παιδιά τα οποία φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων κατασκηνωτικών περιόδων, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, συμμετείχαν σε πολλές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, δημιούργησαν νέες φιλίες και ευχάριστες αναμνήσεις από την παραμονή τους στην κατασκήνωση.
Δέσμευσή μας αποτελεί η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα παιδιά που συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Λεβαδέων.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί ότι η λειτουργία των κατασκηνώσεων πραγματοποιήθηκε μόνο με ίδιες δυνάμεις του Δήμου Λεβαδέων και δεν θα ήταν δυνατόν να επιτευχθεί η άριστη λειτουργία τους εάν δεν είχαμε στο πλευρό μας τους συμπολίτες μας που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς τόσο για την ιατρική φροντίδα των παιδιών όσο και για την πραγματοποίηση των αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων καθόλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου. Σε όλους αυτούς οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Τέλος, ευχαριστώ την Τράπεζα Αττικής και την εταιρεία Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε για την ευγενική χορηγία τους για την κάλυψη μέρους της δαπάνης λειτουργίας και της βελτίωσης των υποδομών της κατασκήνωσης, καθώς και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου με των οποίων την επίπονη εργασία κατέστη δυνατή η επιτυχής λειτουργία των κατασκηνώσεων. 
Η Δήμαρχος Λεβαδέων

Γιώτα Πούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: