Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Πριν την διάλυση της Βουλής καλεί τον Πρωθυπουργό ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σταθάς να ψηφιστεί το νομοσχέδιο που αφορά την παραχώρηση των αδειών στους τηλεοπτικούς σταθμούς!

Προς:Πρωθυπουργό, κ. Τσίπρα Αλέξιο

Κοιν.:
-Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων,κα Κωνσταντοπούλου Ζωή
-Υπουργό Επικρατείας, κ. Παππά Νικόλαο


Θέμα: Κατάθεση του νομοσχεδίου για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  (παραχώρηση αδειών) πριν τη προκήρυξη εθνικών εκλογών.


Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ,

Με βάση τις φήμες που σας θέλουν να προκηρύσσετε εκλογές το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σας καλώ να εισάγετε προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων το νομοσχέδιο που αφορά την παραχώρηση των αδειών στους τηλεοπτικούς σταθμούς πριν τη διάλυση της παρούσας Βουλής.

Δεδομένης της βαρύνουσας σημασίαςτου εν λόγω νομοσχεδίου για την πλήρη εξάλειψη της ανομίας και της αναρχίας που επικρατεί στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσηςπάνω από 20 χρόνια και λαμβανομένων υπόψη των προεκλογικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, παρακαλώ να εισάγετε το νομοσχέδιο προς ψήφιση και, σε περίπτωση που δεν προλαβαίνει η κυβέρνηση να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την εισαγωγή και τη ψήφισή του από το Κοινοβούλιο, να εισαχθεί με τις ίδιες ακριβώς διαδικασίες που εισάγατε προς ψήφιση και το τρίτο μνημόνιο, ήτοι να εισαχθεί προς συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές το πρωί και το απόγευμα να εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια, ώστε,μετά τις φημολογούμενες εκλογές, να μην υπάρχει δικαιολογίαότι δεν προλάβατε να το φέρετε προς ψήφιση.



Με εκτίμηση,
Σταθάς Ιωάννης
Βουλευτής Βοιωτίας

ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: