Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ποιοι δεν θέλουν τις ενσωματώσεις στη ΛΑΡΚΟ;;; Δείτε τι αναφέρει η ΔΑΚΕ Λάρκο - Λάρυμνας


ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΛΑΡΥΜΝΑΣ

ΛΑΡΥΜΝΑ: 25/06/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,
Οι μάσκες έπεσαν!

Από σήμερα οι απορίες μας είναι μεγάλες για την κυβέρνηση της Αριστεράς και γενικότερα του ΣΥΡΙΖΑ.
 Το Υπουργείο Οικονομικών και γενικότερα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έκρινε να σταματήσει την ανάπτυξη στην εταιρία μας σε όλα τα ζωτικής σημασίας θέματα που έχουμε σαν ΛΑΡΚΟ.

1)    Κύριοι , Γιατί ζητάτε το Οργανόγραμμα για τις προσλήψεις που έγιναν; (Εδώ οι νέοι συνάδελφοι να κρίνουν ποιοι θέλουν το καλό τους και ποιοι όχι).
2)    Γιατί κύριοι σταματάτε ακόμα και τις προμήθειες στην εταιρία; Δηλαδή οι εργαζόμενοι δεν θα πάρουν ούτε το γάλα ούτε ένδυση και υπόδηση που προκύπτει από τις προμήθειες της εταιρίας;
3)     Γιατί κύριοι αναφέρετε ότι οι προσλήψεις που έγιναν στη ΛΑΡΚΟ ανέβασαν το κοστολόγιο της εταιρίας; Τελικά έχουμε μια κυβέρνηση Αριστεράς ή έχουμε μία κυβέρνηση Τεχνοκρατών που το μόνο μέλημά τους είναι η Ανεργία και η φίμωση της εταιρίας;
4)    Γιατί αναφέρετε να μην γίνουν άλλες προσλήψεις ή να μην υπάρχει μεταβολή στις εργασιακές σχέσεις του προσωπικού της εταιρίας ;
5)    Γιατί ρωτάτε από πού προκύπτει  ότι το προσωπικό της ΛΑΡΚΟ είναι περίπου 1200 άτομα;

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Αναγκαζόμαστε σήμερα που η πατρίδα μας περνά την πιο δύσκολη καμπή στην ιστορία μετά την Μεταπολίτευση να σας δημοσιεύσουμε το mail  που έστειλε ο κύριος Μάρδας στα μέλη του Δ.Σ. και στον Πρόεδρο της εταιρίας.
Ζητούν τη φίμωση όλων των εργαζομένων και της ίδιας της εταιρίας , να μη λειτουργεί τίποτα , να απαξιωθούν όλα γιατί όπως έχουν πει από πίσω υπάρχει Στρατηγικός Επενδυτής .
Η κυβέρνηση της Αριστεράς οι λεγόμενοι εργατοπατέρες του συστήματος αποδεικνύουν πλέον και εγγράφως τη στρατηγική που έχουν για τη βαριά βιομηχανία της χώρας και γενικότερα για τις εργασιακές σχέσεις που προεκλογικά έσκιζαν τα ρούχα τους.

 Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Μετά  το mail που λάβαμε το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι νιώθουμε ντροπή γιατί εξαπατήθηκε όλος ο ελληνικός λαός με τις προεκλογικές φανφάρες της κυβέρνησης και ειδικότερα οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ.
Άραγε ο Πρωθυπουργός της χώρας που πέρασε δύο φορές από τη ΛΑΡΚΟ γνωρίζει τα mail που στέλνουν τα Υπουργεία του; 

 Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

 Δεν θα δεχτούμε από κανένα Υπουργείο  να σταματήσει την εξέλιξη της εταιρίας μας.
ΡΩΤΑΜΕ: Γιατί οι κυβερνώντες δεν ασχολούνται με τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τη ΛΑΡΚΟ και ασχολούνται με τις προσλήψεις και τις ενσωματώσεις; Ετοιμάζουν μήπως το δικό τους πελατειακό Κράτος;

Τα προβλήματα κύριοι της κυβέρνησης τα ξέρετε :
Α) ΔΕΗ
Β) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
Γ) ΠΑΛΙΑ ΛΑΡΚΟ
Δ) ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Ε) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.
Με αυτά πρέπει να ασχοληθείτε κύριοι και όχι να ζητάτε το οργανόγραμμα και από πού προκύπτουν οι θέσεις εργασίας .

 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

 Δεν θα σας κουράσουμε άλλο , απλώς δείχνουμε τι σκέφτεται να κάνει η κυβέρνηση και τα παραμύθια που μας έλεγαν προεκλογικά.
 Στην πίσω σελίδα της ανακοίνωσης θα δείτε το περιβόητο mail του Υπουργείου και τότε κρίνετέ τους εσείς .
 Βέβαια οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι πρώην διευθυντικά στελέχη πικράθηκαν από τις ενσωματώσεις των εργαζομένων γιατί αυτοί δεν ήταν ικανοί να πράξουν κάτι τέτοιο και το επισημοποιούμε ότι την περασμένη Δευτέρα έστειλαν δύο πρώην διευθυντές του ΣΕΛ στον κύριο Μάρδα έντυπο που λένε ότι οι προσλήψεις ανέβασαν το κόστος της εταιρίας .
 Τους δύο διευθυντές θα τους ονομάσουμε όταν έρθει η ώρα γιατί εκτός αυτού δίνουν και οδηγίες σε μηχανικούς της εταιρίας να μην  ακούνε και να μην συμμετέχουν με την υπάρχουσα Τοπική Δ/νση .
 Αυτοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι είναι οι λεγόμενοι πράκτορες των Σκοπίων , αυτοί που έδιναν στοιχεία στην ΚΟΥΝΙΚΟ .
 ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ .
Συσπειρωθείτε γύρω από το Σωματείο και απομακρύνετε αυτούς που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ αντιμετωπίσουμε αυτούς που αντί να φέρουν την ανάπτυξη στην εταιρία την βυθίζουν στο σκοτάδι.

Υ.Γ.: Ευχόμαστε να μην αληθεύουν οι φήμες που υπάρχουν και αφορούν  τους  συνδικαλιστές άλλων χώρων , ότι δηλαδή  αναφέρουν στα Υπουργεία για  τις ενσωματώσεις ,  γιατί αν είναι αλήθεια όλοι οι εργαζόμενοι του ΣΕΛ θα στραφούν εναντίον τους. 

Πηγή http://larkikanea.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: