Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Σεμινάριο και με θέμα: «Σκέψου… φυσικά και social !» στο ΕΠΒ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «iDialogue» (www.i-dialogue.org), με την υποστήριξη της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε (ΔΕΠΑ) διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με τίτλο: «Σκέψου…. φυσικά και social  για την αξιοποίηση  των κοινωνικών δικτύων.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας                 (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) την Τετάρτη 3-6-2015 και ώρες 17.00 – 21.00.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και έχουν ως αντικείμενο την εξοικείωσή τους με τα socialmedia και τις πρωτόγνωρες δυνατότητες που προσφέρουν για την επιτυχία των επιχειρηματικών τους στόχων.

Οι βασικές θεματικές ενότητες παρουσιάσεων και συζήτησης του σεμιναρίου είναι:
1.        Εισαγωγή στο Digital Thinking
2.        Τα Digital & Social Media και οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
3.        Δημιουργώντας Θέσεις Εργασίας
4.        Τα πάντα για την Google
5.        Τουρισμός-Εξαγωγές

Ομιλητές:
Ζαχαρίας Λουδάρος
Είναι συνιδρυτής και διαχειριστής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού iDialogue.  Έχει εργαστεί ως επαγγελματίας δημοσιογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και ως σύμβουλος επικοινωνίας. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της εταιρείας Spin Communications.
Παναγιώτης Μουζάκης
Ο Παναγιώτης Μουζάκης είναι Art Director και σύμβουλος επικοινωνίας, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Πολιτισμού από το 1991. Ασχολήθηκε με το «Digital Thinking» από το 1998 και από το 2008 με την μελέτη των Κοινωνικών Δικτύων. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πολλά projects στο χώρο του Content Marketing (Art Projects, Public Story Telling, Online-Offline Social Media Experiments), ασχολείται με το Public Profile Development, την ανάπτυξη της ψηφιακής παρουσίας γνωστών καλλιτεχνών, όπως και με θέματα που αφορούν την Τουριστική Βιομηχανία και το E-Commerce Consulting. Συνεργάζεται με την i-Dialogue σε θέματα έρευνας.








Ηλίας Τσαλδάρης
Web designer, S.E.O. Expert, Google Partner με πιστοποίηση σε Google AdWords  YouTube Ads και Google Analytics. Art Director στην Innovation Group. Φοίτησε στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Ηρακλείου Κρήτης με ειδίκευση Χρηματοοικονομία και Επιχειρησιακά Μαθηματικά.
Άγγελος Αθανασόπουλος
Research and Development - Data Analysis - System Administrator . Αποφοίτησε απο το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ειδίκευση στις τεχνικές υπολογισμού και την ανάπτυξη λογισμικού. Εργάστηκε σαν Web Developer του Αρχιμήδειου Κέντρου Ερευνών (ACMAC). Oι μεταπτυχιακές σπουδές του έγιναν στο University Of Delaware όπου απέκτησε το Msc In Applied Mathematics. Ειδικεύεται στην μοντελοποίηση στοχαστικών αλγορίθμων σε ετερογενείς πλατφόρμες,.
Τρικουνάκη Βαλεντίνα
Είναι Επικοινωνιολόγος, με πάθος για τα Social Media και τις δυνατότητες που προσφέρουν στο marketing και τη διαφήμιση. Είναι κάτοχος MSc στα Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας και Περιβάλλοντα Αλληλεπίδρασης του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά από 4 χρόνια εμπειρίας ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε ΜΚΟ και πολιτικές οργανώσεις και 2 χρόνια ως Freelancer Communication & Web Content Specialist, ίδρυσε με τους συνεργάτες της το 2013 την εταιρεία Socialeyes, που εξειδικεύεται στο social media marketing. To portfolio της περιλαμβάνει κυρίως επιχειρήσεις στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο κρίνεται απαραίτητη και είναι δωρεάν, για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Δηλώστε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.socialbiz.gr

Υπεύθυνος Προγράμματος:  Λουκάς Παπαχαραλάμπους,
Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.
Για περισσότερες πληροφορίες,
οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Βοιωτίας:
Φουντάς Ευάγγελος, τηλ. 22610 28281, fax: 22610 21347


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Παναγιώτης Αγνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: