Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ευχαριστήριο από την Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού για τον θρίαμβο του αφιερώματος στη Βίκυ Μοσχολιού στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑΣ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ:  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ – ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Το Δ.Σ. της χορωδίας ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ και τα μέλη της θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωσή μας και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί.
Ευχαριστούμε τους: Δήμαρχο Ορχομενού κ. Υπερήφανο Λουκά, Αντιδημάρχους κα Σκαγιάκου Βαρβάρα, Μαράντο Άγγελο, Νταβαλούμη Γιάννη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού κ. Τάγκαλη Βασίλη, τον αιδεσιμότατο ιερέα του Ευαγγελιστή Λουκά, την κα Φανή Θεοδώρου αντιπρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κοκκίνου, τους Δημοτικούς Σύμβουλους Ορχομενού κ. Μπαμπλέκο Χρήστο, κ. Μέττα Λουκά, κα Καράλη Βούλα, τον Τοπικό Σύμβουλο Ορχομενού κ. Βούτσα Γιώργο και την Ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ορχομενού.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση: τον Δήμο Ορχομενού, τον Λαογραφικό Όμιλο Ορχομενού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Πατσαλή Κων/νο, τον κ. Γιάννη Πάνου, την κα Κατερίνα Παπουτσή, και την χορωδία του Αγίου Γεωργίου.
Τους χορηγούς μας: κ. Γιάννη Νταβαλούμη, κ. Παναγιώτη Υπερήφανο, κ. Παρασκευά Ντόκο, κα Γιούλη Μερίκου, το τεχνικό γραφείο 34 κας Αργυρούλας Θεοδωρακάτου-Σγουρδάκη και Βασίλη Καράλα, την Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού.
Τους χορηγούς επικοινωνίας: Orchomenos Press, Εν Δελφοίς και Orchomenos News.
Θερμό ευχαριστώ επίσης στις δυο κοπέλες που ξεκίνησαν από την χορωδία της Καλλιτεχνικής Πορείας: τις κυρίες Δήμητρα Μεταλλινού και Γωγώ Τσαμπά που κάθε μία, μας ταξιδεύει με τη φωνή της σε διαφορετικά είδη μουσικής.

Και φυσικά όλο τον κόσμο που με την παρουσία του και το χειροκρότημά του έκαναν επιτυχημένη την εκδήλωσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: