Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Στην εργασία του Γιώργου Οικονομίδη από το Β' Λύκειο Οινοφύτων το πρώτο βραβείο του Μαθητικού Επιχειρηματικού Περιφερειακού Διαγωνισμού

Την απονομή του βραβείου έκανε ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους
Ολοκληρώθηκε χθες στην Άμφισσα η βράβευση των μαθητών  Λυκείων που συμμετείχαν στον Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία που διοργάνωσαν τα επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας με τη βοήθεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Νικήτρια αναδείχτηκε η εργασία του Γιώργου Οικονομίδη από το Β' Λύκειο Οινοφύτων με τίτλο "ΣΤΑΡΥ (ΣΤΑματήστε την ΡΥπανση) Διαχείριση αποβλήτων". Το 1ο βραβείο συνοδεύονταν από χρηματικό ποσό 1200 €. Ειδικό βραβείο που συνοδεύονταν από χρηματικό ποσό 250 € πήραν οι μαθητές Κοκκίνης Σωτήριος, Κώνστα Πολυξένη, Παναγιωτού Νικολάος από το 1ο Γενικό Λύκειο Θήβας με θέμα Παραδοσιακές Πίτες από την Μητέρα Πατρίδα.  Η επιχειρηματική κοινότητα και τα Επιμελητήρια αντιστέκονται στις ισοπεδωτικές αντιλήψεις που δεν αποδέχονται την Αριστεία ως στόχευση. Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ»
Βραβείο έδωσε και ο κ. Παναγιώτης Περγαντάς, μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: