Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Από τον Ορχομενό ξεκινά η ενημερωτική εκστρατεία για την καταπολέμηση των κουνουπιών - Την Πέμπτη θα γίνει διανομή ενημερωτικού υλικού από τους ειδικούς επιστήμονες της «Βιοεφαρμογές ΕΠΕ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του έργου «Ολοκληρωμένη Καταπολέμηση Κουνουπιών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2015», θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές δράσεις ευαισθητοποίησης των κατοίκων σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Στα πλαίσια των δράσεων αυτών και σε συνεργασία με τον Δήμο Ορχομενού και τους Διευθυντές των επιμέρους Σχολικών Μονάδων, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές δράσεις για την ενημέρωση των μαθητών στις μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Ορχομενό.
Πιο συγκεκριμένα ειδικοί επιστήμονες της εταιρείας «Βιοεφαρμογές ΕΠΕ» αναδόχου του έργου «Ολοκληρωμένη Καταπολέμηση Κουνουπιών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2015» θα επισκεφθούν στις 9:00 π.μ. το 4Θέσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ορχομενού, στις 10:00 π.μ. το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού και στις 11:30 π.μ. το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού. Στις παρουσιάσεις αυτές οι μαθητές θα ενημερωθούν για θέματα διαχείρισης κουνουπιών και υγιεινής περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα θα μοιραστεί και έντυπο ενημερωτικό υλικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: