Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Την Παρασκευή λήγουν τελικά οι εγγραφές για το Μονοπάτι Παρνασσού

            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
       Η ώρα των αγώνων φτάνει ... και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι το Μονοπάτι Παρνασσού δεν είναι δουλειά επαγγελματιών, αλλά εθελοντών και πραγματοποιείται πάντα με εθελοντική συλλογική προσπάθεια και με την καθοδήγηση του συλλόγου μας.
     Έτσι τη Παρασκευή 17 Απριλίου στις 6:30 μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εθελοντών για το συντονισμό των εργασιών προετοιμασίας στο επόμενο διάστημα αλλά και το διήμερο των αγώνων και σας περιμένουμε όλους στα γραφεία του Διονύσου στην κάτω πλατεία της Αμφίκλειας.
     Αν δεν μπορείτε να παρεβρεθείτε στην συγκέντρωση, αλλά θέλετε να προσφέρετε, δηλώστε το στο site του συλλόγου  http://dionysosamfiklias.gr/ και θα σας συμπεριλάβουμε στους εθελοντές.
     Ας γίνουμε όλοι συμμέτοχοι σε μιά ακόμα πετυχημένη διοργάνωση.

Η οργανωτική επιτροπή
Μονοπάτι Παρνασσού 2015


Την Παρασκευή 17 Απριλίου λήγουν τελικά οι εγγραφές για το Μονοπάτι Παρνασσού.
            Αποφασίστηκε αυτή η μικρή παράταση δύο ημερών, καθώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων εγγραφών στον αγώνα των 24,2 χιλιομέτρων δεν έχει φτάσει τον μέγιστο αριθμό συμμετοχών, που θυμίζουμε ότι είναι   400 άτομα.     
            Έως την Παρασκευή τα μεσάνυχτα λοιπόν θα μπορεί όποιος θέλει να  δηλώσει συμμετοχή και στη συνέχεια να καταθέσει τον ποσό συμμετοχής.
            Η προετοιμασία του αγώνα στη διαδρομή συνεχίζεται καθώς το χιόνι που έπεσε σε σημαντικές ποσότητες την Μεγάλη Τετάρτη, περιόρισε τις δυνατότητες κίνησης στα μονοπάτια του βουνού. Με το λιώσιμο του χιονιού τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν και οι υπόλποιπες εργασίες.


            ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ “ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2015”

Δεν υπάρχουν σχόλια: