Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Οι ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Πάσχα

Στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα, έκανε ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με την οικογένειά του.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την αναχώρησή του με το Άγιο Φως από τον ναό σημείωσε: «Χριστός Ανέστη. Το άφατο θαύμα της ανάστασης του Κυρίου σημαίνει διαχρονικά το πέρασμα από το θάνατο στη ζωή. Εύχομαι το φετινό Πάσχα να σημάνει για όλους τους λαούς του κόσμου, για όλους τους λαούς της Ευρώπης και κυρίως για τον λαό μας, το οριστικό πέρασμα των καταξιώσεων του ανθρώπου μέσα από τη θωράκιση των απαράγραπτων θεμελιωδών του δικαιωμάτων και μέσα από την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Χρόνια Πολλά».

Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκανε ανάσταση ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ενώ στην τελετή χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο κ. Παυλόπουλος, που γιορτάζει το Πάσχα στο πατρικό του στην Πελρκανάδα της Μεσσήνης, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου έκανε βόλτα στην πλατεία της Καλαμάτας και συναντήθηκε με παλιούς του συμμαθητές μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: