Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ευχαριστήριο από το Δήμο Λεβαδεών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Λεβαδέων ευχαριστεί θερμά τα παιδιά, τους συλλόγους, τα σχολεία, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες της πόλης μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση τροφίμων και δωρεών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.  Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν διανεμήθηκαν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους:
Τα σχολεία Α’βαθμιας και Β’βαθμιας εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Λεβαδέων, το Σωματείο Αρτοποιών Λιβαδειάς, την Ν.Ε. Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, την Κοινοπραξία Καφρίτσας – Σλατινόπουλος- Τσιφής, την Αιολική Ενεργειακή Πελοποννήσου Α.Ε., τον Δημοτικό Σύμβουλο Λεβαδεών κ. Γεώργιο Ζιώγα, τον κ. Κοντοχρήστο (Κοτόπουλα Ναυπάκτου),  τον κ. Νικόλαο Ντελίκο, τον κ. Παντελή Τόλια και όλους τους πολίτες που έκαναν δωρεές και έφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Ευχόμαστε το παράδειγμα όλων των ανωτέρω να αποτελέσει έναυσμα για όλους μας και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι απέναντι στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρέθηκαν σε δεινή οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: