Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μια... νεοφώτιστη μαθήτρια στο πολυδύναμο Νηπιαγωγείο Ορχομενού

Με την συμπαράσταση του εκπαιδευτικού προσωπικού του πολυδύναμου Νηπιαγωγείου Ορχομενού και με πρωτοβουλία του 4ου Τμήματος της νηπιαγωγού κας Μαρίας Σταθούλη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 η βάπτιση της Ιωάννας Μαρκέλα στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων. 

Στη βάπτιση της νεοφώτιστης μαθήτριας συμμετείχε και η συνάδελφός της Σπυριδούλα Στεργίου ενώ η μητέρα της Ζωή Καραβίδα μόνο λόγια ευχαριστίας είχε να πει προς όλους για την συμπαράστασή τους με ποικίλους τρόπους στα έντονα κοινωνικοοικονομικά της προβλήματα. Τον Δήμο Ορχομενού εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Βαρβάρα Σκαγιάκου και ο Πρόεδρος του ΔΣ και Πρόεδρος της Αβθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης. 





  


"Η σημερινή κίνηση είναι ένα έμπρακτο γεγονός που αποδεικνύει τον αντισταθμιστικό και διαμεσολαβητικό ρόλο του σχολείου, καθώς και την προσπάθεια μας για ένταξη του παιδικού στο κοινωνικό σύνολο" ήταν το μύνημα που έστειλε η Προϊσταμένη του Πολυδύναμου Νηπιγωγείου Ορχομενού κα Φρόσω Σπυροπούλου.


Τις μπομπονιέρες - μαγνητάκια τις έφτιαξαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι νηπιαγωγοί ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: