Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Θέση του Αν, Γενικού Γραμματέα κατέλαβε ο Θεόδωρος Ζησιμόπουλος στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 οι Αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Τριτοβάθμια Οργάνωση Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.
Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς ως Αντιπρόσωποι στην Τριτοβάθμια Οργάνωση, εξελέγησαν ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Καλογρηάς, ο Γ. Γραμματέας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Ταμίας κ. Θεόδωρος Ζησιμόπουλος, τα μέλη κκ. Δημήτριος Γέρος και Βαρβαράκης Γεώργιος και ο κ. Καλλιώρης Γεώργιος. Επίσης για το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου εξελέγησαν οι κκ. Θεόδωρος Ζησιμόπουλος και Δημήτριος Γέρος. Κατά την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου ο κ. Ζησιμόπουλος κατέλαβε την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς με την σωστή και τεκμηριωμένη συνεργασία που ανέπτυξε και με άλλους Εμπορικούς Συλλόγους, κατάφερε να βρίσκεται μέσα στο επίκεντρο των αποφάσεων , να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να καταθέτει τις προτάσεις του και να προασπίζει τα συμφέροντα της Βοιωτικής επιχειρηματικότητας. Πάντα θα λειτούργει ως ισότιμος εταίρος ,γεγονός που διασφαλίζει μέσα από την δυναμική που φανερώνει η Εμπορική δραστηριότητα των μελών μας. Ευχόμεθα σε όλους συμμετέχοντες και μη στην εκλογική διαδικασία αυτή καλή δύναμη και θεωρούμε δεδομένη την άξια εκπροσώπηση σε δευτεροβάθμια  και τριτοβάθμια όργανα.


Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: