Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Θετικός ο απολογισμός του Δήμου Λεβαδεών για το Πάσχα

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων για τον εορτασμό του Πάσχα, που αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό έθιμο της πόλης, καθώς συνεχίζει την παράδοση του Ρουμελιώτικου Πάσχα.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και το κέφι των συμμετεχόντων οι φετινές εκδηλώσεις προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες που έφτασαν στην πόλη μας για να γνωρίσουν από κοντά τη Λιβαδείτικη φιλοξενία.
Η Δημοτική Αρχή επιθυμώντας να δημιουργήσει μια εορταστική ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη ενέταξε στις φετινές εκδηλώσεις το έθιμο των λάκκων το οποίο πραγματοποιήθηκε όχι μόνο στην περιοχή της Κρύας, αλλά και στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και την Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη.  Επίσης, με το διαγωνισμό καλύτερου λάκκου που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων προσπάθησε να εντάξει στο γενικότερο γλέντι όλες τις γειτονιές της πόλης μας.
Καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ο Δήμος Λεβαδέων διαμόρφωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκθέσεις, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς και δράσεις για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη στήριξη των συλλόγων, των φορέων, των επιχειρηματιών της πόλης μας και κυρίως των εθελοντών.  Προς όλους αυτούς οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.
Όλοι μαζί καταφέραμε να γιορτάσουμε δημιουργικά και με ανθρωπιά τις φετινές γιορτές.  Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την καλύτερη διοργάνωση του λιβαδείτικου Πάσχα και την προβολή του σε ολόκληρη την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: